SER EIXERIT COM UN PÈSOL!

Aquesta setmana hem sembrat llavors de pèsols. Aquestes petites verdures lleguminoses són plenes de vitamines que són específiques per al bon funcionament del sistema nerviós i que, fins i tot, ens poden ajudar a superar el nerviosisme i a mantenir un estat d’ànim més positiu. Per això diem “ets eixerit com un pèsol”

Les pesoleres se sembren directament a terra i la planta creix de seguida. Cal posar-li unes canyes força llargues a prop perquè pugui emparrar-se. Per tant, poc a poc anirem veient com creix i com cada una va buscant el seu camí.

Aquí teniu unes fotos de tot el que hem fet: remoure la terra per oxigenar-la, sembrar les llavors i regar tot l’hort!

 

img_0620

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *