Escalfant motors per a la Setmana de la Ciència 2011

Logotipus de la SC'2011

Cartell SC'2011Un any més -i ja en van 16-, en arribar novembre ja s’albira la setmana de la ciència i activitats relacionades.

Amb el lema Viu la ciència, enguany tindrà lloc del 18 al 27 de novembre i hi hauran centenars d’activitats de tota mena i per a tota mena de públics. Localitzeu les que més us interessen amb el cercador d’activitats de la setmana o amb l’agenda de Recerca en acció.

I un any més, també, des de l’XTEC s’afegeixen a la setmana amb un seguit activitats adreçades a la comunitat educativa. A més del 3r Concurs de Treballs Científics, també hi ha les xerrades de La Ciència en Primera Persona i una video-conferència el dia 23 El Món dels Elements i els Elements del Món a càrrec de Pilar Gonzàlez.

Si voleu informació d’edicions anteriors, podeu trobar-la al portal de la Setmana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà