Per molts anys padrinet!

FOTO__CEIP_MARTI_POCH

L’escola Martí Poch, amb més de cinquanta anys de trajectòria,  ha tingut moltes vivències i moments entranyables.  Recordem amb especial afecte, una de les primeres vegades que el senyor Josep Vallverdú  va estar al centre, quan ens va visitar  Pilarín Bayés i per l’amistat que els unia ens va voler acompanyar.  Érem a finals del s. XX. 

L’any següent a aquesta visita, l’escola en ple llegia les aventures d’en Rovelló, de la Xipus amb la Conquesta del barri i altres llibres dels quals n’és l’autor.  Gràcies a aquesta relació, vam veure els primers passos televisius del simpàtic gosset que fins aleshores coneixíem a través del llibre.

L’escola continuava apostant per la lectura i pels llibres.  Per aquest motiu hi va haver més trobades i visites de personalitats vinculades a la literatura infantil.  Aquest fet ens va portar a  convertir la nostra biblioteca en el cor de l’escola.

Vam estrenar una nova ubicació, ben il.luminada, gran, amb espai adequat a petits i grans, amb mobiliari nou i nous llibres.  Ens calia un nom i un padrinet que vetllés pels somnis, descobertes, pensaments, sensacions i tot allò que ens ofereixen els llibres.  Naixia la Biblioteca Josep Vallverdú. 

Quina festassa el dia del bateig, el Sant Jordi del 2008!  No hi van faltar els propòsits, la música, sardanes i uns globus enlairats plens de bons desitjos.   Després ens va arribar el simpàtic personatge, en Biblio, més visites, xerrades, llibres renovats… i sempre la paraula, la imaginació i les ganes de conèixer.

I amb el compromís  voluntari i l’estimació mútua han anat passant els anys,  hem anat creixent.  No han faltat les visites del nostre padrinet, les lectures, les bromes, les complicitats,…

Per tot això i molt més, la comunitat educativa de l’escola Martí Poch es vol sumar als actes de reconeixement i felicitació en l’aquest norantè aniversari:

-Moltes gràcies, senyor Josep Vallverdú!! Per molts anys!!

 

Quant a M Dolors Foguet, responsable biblioteca

Hola companys, Em dic M Dolors i sóc la responsable de la biblioteca Josep Vallverdú de l'escola Martí Poch. M'agrada molt llegir i fer descobrir als meus alumnes el món que s'amaga dins els llibres.
Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *