Els primers dies d’escola

Pels nens i nenes de la classe de la geganta Marcel·lina començar l’escola aquest setembre ha estat una experiència molt important en la seva vida i no gens fàcil. Familiaritzar-se amb uns espais nous  i on passaran gairebé més hores que a casa durant els proper snou anys, conèixer d’altres nens i nens que esdevindran companys de jocs o amics i amigues, refiar-se de les mestres que vetllen pel nostre benestar i aprenentatge, tenir a l’abast un munt de joguines i la possibilitat de fer activitats amb materials que els resulten nous, tot plegat esdevé força complicat. Però llevat dels moments d’entrar o de plegar, quan la separació o el retrobament amb el pare o la mare són més difícils, s’ho passen la mar de bé. Mireu, mireu,…

preparant-pintures

Aquest article ha estat publicat en Activitats d'Escola, Educació Infantil, P3 La geganta Marcelina. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *