Comencem l’Apadrinament Lector i les Parelles Lingüístiques

La setmana del 17 al 21 d’octubre els alumnes de Primària van començar l’activitat de lectura en parelles. Per una banda, els nens i nenes de P5 i 1r gaudiran de la lectura amb els seus padrins de 5è i 6è, i per altra banda els de 2n, 3r i 4t ho faran amb les seves parelles. Com a acte d’inici es van reunir tots a la Biblioteca de l’escola per visualitzar un vídeo sobre Roald Dahl, doncs aquest any celebrem el centenari del seu naixement i els seus llibres han donat nom als diferents grups de lectura.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *