Visita a la biblioteca central d’Igualada

El passat dia 4 de desembre la classe de La Pomera (1r) varem fer una visita a la biblioteca d’Igualada, situada a la plaça de Cal Font. La raó d’aquesta activitat era conèixer i aprendre a utilitzar la biblioteca com a una gran font de recursos i saber com funciona.

La visita constava de tres parts, en la primera la bibliotecària ens va explicar l’estructura de l’edifici, quantes plantes tenia, que hi podíem trobar en cada una. També ens va explicar els recursos que té la biblioteca, a més de tenir una gran quantitat de llibres, hi ha cd’s de música, diaris, dvd’s de pel·lícules, internet, etc.

En la segona ens va demanar que escollíssim un tema que ens interesses, i ella buscaria llibres. Així ho va fer, ens va treure un munt de llibres del cos humà, concretament de les dents. Tema que hem treballat a Medi i a Biblioteca.

La tercera activitat consistia en pintar un dibuix que pertanyia a un conte, un cop acabat de pintar, havíem de trobar un company que tingués un altre personatge pertanyent al mateix conte i així anar formant parelles.

Va ser molt divertit, a més ens van regalar un llapis que ens vam endur a casa.

Aquest article ha estat publicat en 1r El pomer, General, Sortides. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *