LA CASTANYADA

Aquest passat divendres 31 d’Octubre vam celebrar la festa de la castanyada.

Durant la setmana prèvia a la data, per cicles vam anar preparant la festa. Els de Cicle Inicial i Educació Infantil van elaborar els panellets, els de Cicle Mitjà i Superior van ser els encarregats de preparar un assortit de tastets de mantega i sucre, formatge i codonyat, mel amb nous i oli amb cacau.
A la tarda al gimnàs, ens va visitar la Castanyera tot explicant-nos històries de la tardor. Seguidament vam sortir a la pista per cruspir-nos les delícies fetes pels alumnes i les castanyes torrades pels pares i mares. A última hora, les famílies van entrar a l’escola per compartir amb nosaltres aquesta festa.

Aquest article ha estat publicat en Castanyada, Educació Infantil, General, Primària. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *