DIA ESCOLAR DE LA PAU I LA NO VIOLÈNCIA

El dimecres 30 de gener celebràrem el Dia Escolar de la Pau i la No violència a l’escola.

Al matí, durant l’hora d’Apadrinament Lector, cada grup va fer la lectura del conte “Per què?” de Nikolai Popóv, on l’autor convida a reflexionar sobre el comportament de cadascú en favor d’un valor universal: la Pau. Tot seguit es va encetar un interessant diàleg i una posterior reflexió al voltant d’aquest tema.

Després del pati, ens reunírem tots al gimnàs de l’escola. Els alumnes de Cicle Superior, vestits amb samarreta blanca, van representar el Símbol de la Pau. Després de la lectura d’un manifest i de dos poemes, l’acte es tancà amb la “Cançó de la Pau”, una bonica versió de Dàmaris Gelabert.

Aquest article ha estat publicat en Dia de la Pau i la No Violència, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *