XERRADA AMB UNA LLEVADORA SOBRE LA REPRODUCCIÓ HUMANA

El dia 7 de juny els alumnes de sisè vam rebre la visita de la Sònia Sanglas que treballa de llevadora a l’hospital Santa Caterina.
Va començar la xerrada explicant-nos quina és la feina d’una llevadora. Després vam parlar sobre l’etapa on ens trobem ara, l’adolescència i la pubertat i vam poder veure imatges sobre els aparells reproductors masculins i femenins.
A continuació, vam poder veure un vídeo sobre la unió entre un espermatozoide i un òvul. Tot seguit, ens va explicar quant temps dura un embaràs i l’evolució que fa un nadó dins l’úter de la mare i vam poder comparar la mida del nadó amb algunes fruites per fer-nos la idea de com són i quant pesen. Fins i tot, vam poder comprovar el pes i l’espai que ocupa una panxa d’embarassada.
Per últim, vam veure un vídeo sobre un part, vam poder fer totes les preguntes que vam voler i vam parlar sobre com havíem nascut cadascun de nosaltres.

Els alumnes de sisè agraïm a la Sònia que hagi vingut a fer aquesta xerrada ja que va ser molt interessant i vam aprendre molt.

Moltes gràcies Sònia!

Alumnes de sisè

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *