2a Sessió biblioteca

Els nens i nenes de 2n hem anat a la biblioteca del Fort Pienc. La Laura ens tenia preparat un joc molt divertit per conèixer i saber on són els llibres, com estan ordenats, etc
També ens han regalat un llibre molt bonic.
Ens agrada molt anar a la biblioteca !!

[2018-02-25] 2n A - 2a Sessió biblioteca

Planetari

Avui a l’escola tenim un planetari !!
Els nens i nenes de segon hem visitat el planetari que avui ha vingut a l’escola. Ja fa dies que estem treballant tot el que hi ha a l’univers i dins el planetari ho hem pogut veure tot molt bé.
Ens ha agradat molt viatjar fins a mart i veure com els astronautes s’ho fan per poder menjar a l’espai.
Ha estat molt emocionant i divertit !!

[2018-02-20] 2n Planetari

Espai de C.I

Espais de C.I

[2018] CI - Espai de llengua

Sortida Museu Picasso

Hem anat al Museu Picasso per fer un taller i mirar alguns quadres. Primer hem observat amb molta atenció quatre quadres del museu i hem explicat tot allò que hi veiem. Després hem fet un taller,molt divertit, de les nostres cares.
També abans d’entrar al museu hem pogut jugar a un parc i hem dinat tots junts vora el parc. Ens ha agradat moltíssim!!

[2018-02-01] 2n - Sortida Museu Picasso

Taller

A PRIMER B HEM FET IMPRESSIÓ EN 3D!!!!
Gràcies a la Luz, la mare de la Candela, vam tenir l’oportunitat de dissenyar un objecte i imprimir-lo en 3D.
Després de fer en retolador el dibuix de l’objecte que desprès imprimiríem vam anar acompanyats de la Simona, la Teresita i la Laura al taller «lápiz» on la Luz col•labora i on hi ha una màquina d’imprimir el 3D i també diferents exposicions.
Vam connectar l’ordinador amb l’’impressora i mentre es feien els objectes, vam veure les exposicions que la Candela ens va explicar molt bé.
Vam poder veure fets 5 objectes (els altres 20 s’imprimirien a la nit).
MOLTES GRÀCIES A TOTES AQUESTES MARES I ÀVIA!!!!

[2017-06-08] 1r - Taller

1r i 6è Biblioteca

El passat divendres 26 de maig vam fer l’última activitat amb els nostres padrins lectors: anar a la biblioteca del barri.
Aquesta vegada, nosaltres ja llegíem bastant i van ser uns moments agradables. Els grans ens han ajudat en el nostre aprenentatge i estem molt agraïts.

[2017-05-26] 1r i  6è Biblioteca

Mare de la Candela

Avui ha vingut la Luz, mare de la Candela a ajudar-nos en el Projecte.
Els nens i nenes de les àguiles volien fer una flor per regalar al germà o quasi bé germà i amb l’ajuda de la Luz, hem fet una flor molt bonica.
Així i a més a més dels germans, germanes o quasi bé germans que van venir a la nostra classe, hem inclòs en el Projecte la participació de les famílies.

[2017-05-25] 1r - Mare Candela

Berenar amb els germans

Una de les activitats del Projecte del 3r trimestre que els alumnes de la classe de les àguiles vam proposar per fer a la classe, va ser convidar als germans o quasi bé germans a berenar.
Com érem tants, ho vam fer en dues tardes del mes de maig. Primer ens vam presentar els germans i germanes o quasi bé germans que vam poder venir i una acompanyant ens va explicar un conte de germans. Després vam berenar galetes i sucs tots junts. Als germans o quasi bé germans que no van poder venir, els vam preparar un paquetet amb galetes.
Va ser una activitat molt emotiva i bonica.

[2017-05-22] 1r - Berenar germans

L’avi de la Martina

Dimecres 17 de maig de 2017.
Avui a la tarda a la classe de les orenetes ens ha vingut a visitar l’avi de la Martina, en Guillem Terribas.
En Guillem va escriure un llibre que es diu “L’avi de la Martina”, nosaltres el vam llegir un dia que la Martina ens el va portar. Avui el seu avi, o sigui l’escriptor del llibre, ens ha explicat com va escriure el llibre i com el van il.lustrar.
L’hem llegit entre tots i després en Guillem ens l’ha acabat de llegir.
Li hem fet moltes preguntes de com el va escriure.
Ens ha regalat dos llibres i ens els ha dedicat. Ara els tenim a la biblioteca de l’aula.
Hem estat molt contents i contentes de conèixe’l. És un gran avi!!
Gràcies Guillem per venir !!

[2017-05-17] 1r A - L'avi de la Martina

Sortida al Parc del Fòrum

El passat dimarts 16 de maig vam fer l’última sortida del curs. Després de treballar els transports a castellà, vam agafar un transport públic: el tramvia. Ens vam fixar en les estacions i molts de nosaltres com portàvem la targeta T12, vam picar el nostre bitllet. Al Parc del Fòrum vam fer l’activitat del bosc urbà. Ens van posar un arnès a cadascú de nosaltres i vam fer un circuït. Ens ho vam passar d’allò més bé. Després vam anar a dinar per allà i vam acabar el dia jugant a un parc.

[2017-05-16] 1r - Bosc urbà Forum