Taller biblioteca – 2nA – Curs 2017-18

Avui a la tarda hem anat a la biblioteca de l’escola. Allà ens esperava la Montse, preparada per fer amb nosaltres un taller molt interessant: Paleta de colors! Ens ha explicat un conte i ens ha portat molts llibres amb il·lustracions maquíssimes. Hem parlat de tècniques de dibuix i al final hem creat un quadre fent servir algunes de les tècniques explicades.

Clicant aquest enllaç podreu veure les fotografies.

Tutora de 2nA

Aprenem l’àrab – 1r B – Curs 2017-18

Dijous 22 de Febrer, la mare de la AYA, ha vingut a l’aula i ens ensenyat una mica d’àrab. Ha estat molt interessant veure les lletres tan diferents, hem vist com s’escriu cap a una altre direcció, ens ha fet uns regals preciosos per a les mares. També ens hem vestit amb unes robes molt boniques i hem fet una passarel·la . Tot plegat ens ha ajudat a entendre que al món hi ha moltes maneres de fer i a la nostra aula també! Conèixer altres maneres d’escriure i parlar ens fa ser més conscients de la diversitat. GRÀCIES ITTO!

Clicant aquí podreu veure les fotografies.

Tutora de 1r B

Biblioteca a l’escola – 1r B – Curs 2017-18

El dimecres 21 de Febrer la Montse, la bibliotecària de Piera ens va visitar a l’escola. Ens va explicar dos contes molt bonics, tots relacionats amb els il.lustradors dels contes i després nosaltres varem fer d’artistes, il·lustrant un quadre que ens va quedar realment preciós! I és que SOM UNS ARTISTES!!!

En acabar, vam fer lectures dels llibres que ens havia portat de la biblioteca, va ser molt, molt interessant. GRÀCIES MONTSE!

Clicant aquí podreu veure les fotografies.

Tutora de 1r B

Excursió al teatre a Igualada – Curs 2017-18

Avui hem anat a Igualada a veure una obra de teatre que es titula: MA, ME, MI, Mozart! Ens ha agradat molt. Els actors i músics han baixat de l’escenari i han tocat els seus instrument al nostre costat. Després hem anat a dinar a un parc molt gran d’Igualada. Ha sigut molt divertit pujar a les escales mecàniques. Hem dinat tots junts i al final hem pogut jugar una mica. Per acabar el dia ens hem fet unes fotos molt divertides!

Clicant aquí podreu veure les fotografies de 2n.

Tutors de 2n CI