TELL ME MORE !!

Es tracta d’ una activitat en anglès compartida amb la participació voluntaria d’ alguna família. En aquest cas ha estat la Mariola, mare de l’ Alma qui ha vingut a fer-nos un  joc: El Twister!. Ha estat molt bé doncs havien d’ anar dient en anglès el color que els hi tocava i si era amb el peu o amb la mà, però es clar amb anglès! després hem ballat tots i totes algunes de les cançons que fem amb l’ especialista d’ anglès la montse Jero. Ens ha agradat moolt, moltes gràcies!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

PERCEPCIO I APLICACIO AMB ESPONJA DE LA GAMA DE COLORS

Hem triat una fotografia sobre camps florits a la Primavera i alesgores amb esponges hem anat estampant la nostra percepció de les tonalitats i colors que hi veiem. El resultat ha estat espectacular!!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

PINTANT LA PRIMAVERA AMB AQUARELES

Hem gaudit creant lliurament la nostra percepció sobre la Primavera i els seus colors!!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

ANEM A LA BIBLIOTECA DEL POBLE

Hem anat a la biblioteca del poble a escoltar uns contes molt bonics que ens ha explicat la Gemma, la bibliotecaria i mare del Nil.  Hem pogut agafar un conte  de prèstec que caldrà retornar el dia indicat en el punt del llibre.També hem recordat les normes més importants de la biblioteca per tal que tothom respecti aquest espai tant especial i que tants lectors desperta.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

SERGI EL PROTAGONISTA!

La Marina i el Sergi ens han preparat unes activitats mooolt xules que hem fet al pati. Ens han ensenyat a jugar al gat i el ratoli, ens han presentat una serp molt juganera que no podiem trepitjar i un seguit de jocs d’ allò més divertits. Ah i com no hi podia faltar el picaparet també! Moltissimes gràcies !

Publicat dins de General | Deixa un comentari

CELEBREM SANT JORDI FENT TALLERS AL CASTELL TOTA L’ ESCOLA

Ha estat una jornada molt bonica, doncs tota l’ escola ens hem aplegat al castell de Sentmenat i distribuits per diferents tallers de manualitats i amb l’ ajut dels mes grans hem pogut realitzar una activitat ben diferent uns dels altres i totes relacoionades amb Sant Jordi. A la tarda ens hem trobat al pati dels grans de l’ escola i ha aparegut el Drac!!  Pero no es un Drac que fa por noooo….es un Drac bò que vigila el castell pero s’ ha perdut una mica…Ens ha encantat! Això si, hem hagut de dansar per tal que aparegués després de donar els premis literaris d’ aquest any i rebre un obsequi per la classe per la nostra participació en totes les activitats de Sant jordi.

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

TITELLES AL CORO PER SANT JORDI

Hem anat al Coro a veure la Llegenda de Sant jordi explicada amb unes titelles que ens han agradat moolt! En acabar ens les han deixat veure de ben apropet!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

COMPARTIM I EXPOSEM LES NOSTRES INVESTIGACIONS SOBRE EL PROJECTE “LA NOSTRA ESCOLA”

Hem aprofitat que aquest curs es celebrava el 25è aniversari de la nostra escola per tal de dirigir el nostre projecte a investigar diverses preguntes del nostre interés com: Què hi havia abans de l’ escola?, Com es va fer? etc… Ens ha agradat molt que participessiu i respecte al curs passat s´ha notat una gran predisposició a voler exposar davant dels seus companys totes les seves averiguacions. Ha estat molt gratificant i enriquidor per a tot el grup i per la seva seguretat a l’ hora de comunicar-se en públic. Ben segur va alimentant els ciments d’ una bona autonomia i predisposició positiva a participar i emocionar-se per tot el que es aprendre entre tots plegats , cadascu amb el seu granet de sorra i seguir sent un gran equip!! Gràcies a tots i totes.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

PREPARANT UNA SORPRESA PER SANT JORDI

Ens ha encantat preparar aquest Drac que treia tant de foc i tenia uns ulls tant vius!!! I lo millor…que era amb una cullera de fusta, que divertit!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

ANIVERSARI DEL PAU I DE L’ EDGAR! FELICITATS!

Per molts anys! Que grans que us esteu fent… El Pau ens ha portat un joc de construccions i un conte de les Tres Bessones i l’ Edgar un bonic trencaclosques. Moltíssimes gràcies nois!

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari