Pluges de novembre

L’últim cap de setmana de novembre ha plogut molt a l’Alt Empordà, han caigut  més de 200 litres a la comarca. El lloc on més pluja ha caigut ha estat a Cabanes on han registrat 250l/m2.

A Bàscara el riu Fluvià ha crescut moltíssim, el seu cabal ha augmentat fins a 183m3/segon, normalment es troba a 11m3/segon. L’hipòdrom ha quedat mig inundat.

fluvià per St.Miquel el Fluvià per St. Miquel

fluvià per Vilert el Fluvià, per Vilert

 

Dilluns pel matí, quan hem arribat a l’escola, ens hem trobat el pluviòmetre vessant. Hem anat a preguntar pel centre per saber les conseqüències de la pluja:

A Infantil, tot s’ha acumulat a P3, on s’han trobat goteres.

A Cicle Inicial, hi ha moltes goteres a les aules i un bassal d’aigua a l’entrada dels barracons. L’han hagut de tapar amb paper de diari per poder entrar a les aules.

A Cicle Mitjà, també tenen goteres i el sostre marró.

A Cicle Superior, tot correcte, igual que a la cuina, al 1r pis de l’edifici i a la biblioteca.

L’hort ha quedat negat, igual que els arbres fruiters que van plantar la setmana anterior. Les gallines i el gall els hem trobat ben xops. El galliner i la bassa estan bé.

 

Volem agrair a l’Ajuntament i a la Maria Àngels que haguessin tret la sorra la setmana passada dels embornals del pati de l’escola. Si no s’hagués fet, estem segurs que l’escola estaria inundada.

 

Els alumnes de 5è

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *