CROS ESCOLAR 2018 DE SANT FELIU DE GUÍXOLS

El dissabte 20 de gener els alumnes de la nostra escola van participar al cros de Sant Feliu. Eren 56 alumnes entre nenes i nens i la veritat és que tots van mostrar moltes ganes i molta il•lusió.
Els nens i nenes de l’Estació van aconseguir un total de 8 medalles entre totes les categories.
En la categoria Aleví Ona Daunis i Amdjad Abouyaala vam aconseguir tots dos la tercera posició.
En la categoria Benjamí van fer podi Noa Espínola, segona i Emily Da Costa i Ferran Nadal que van aconseguir la tercera posició.
En la categoria Prebenjamins va quedar primer Albert Nadal i tercer Dani Bonilla i Basmae Lamallan va quedar en segona posició.
VEURE LES FOTOS

TROBADA DE KORFBAL A 5è 2017

Ja estem a 5è. Els nostres grups s’ha barrejat i ara els nostres companys i companyes de classe són diferents.
El passat dimecres 27 de setembre de 2017 vam anar a jugar a korfbal al camp de futbol de Sant Feliu de Guíxols. Era una activitat del Pla Català d’Esport d’Escola organitzada pel Consell Esportiu del Baix Empordà i amb la participació del PKC, l’IES Ridaura i el nostre ajuntament.
Nosaltres ens ho vam passar molt bé, ens vam divertir molt. Vam jugar amb els nens i nenes de 5e del Gaziel i de l’Ardenya.
Li volem donar les gràcies als nois i noies del IES Ridaura que van fer d’arbitres als partits.
MOLTES GRÀCIES A TOTHOM.
VÍctor i Yanira
Si voleu veure les fotos cliqueu a sobre.

Veure les fotos

DARRERA TROBADA DE FUTBOL SALA 2017

El passat dia 20 de maig els alumnes que fem l’extra escolar de futbol a l’escola vam realitzar la darrera trobada de futbol sala d’enguany. L’activitat es va desenvolupar al pati de l’escola. La trobada era la cloenda del curs i van participar tots els equips amb qui havíem competit al llarg de l’any. Va ser complicat, ens va suposar un esforç molt gran, ja que els equips de les altres escoles han millorat força el seu joc. Tot i així vam poder guanyar. Ha estat una experiència molt gratificant i agradable el fet de haver pogut compartir tots els dimarts una estona de joc amb els nostres amics del centre.
Volem agrair l’esforç i la dedicació dels monitors que ho han fet possible, en Josep Maria, en Marc i en Martí. Moltes gràcies als tres.
Alumnes de 6è de l’equip.

VEURE FOTOS

TROBADA DE MINIOLIMPÍADES DELS JOCS EMPORION 2017

El passat divendres 12 de maig es va realitzar la trobada de Miniolimpíades dels Jocs Emporion 2017 a les pistes d’atletisme de Palafrugell. Els alumnes de Cicle Inicial de l’escola hi van participar i s’ho van passar d’allò més bé.
Es tractava de realitzar tot un seguit de proves atlètiques distribuïdes a partir d’un circuit d’estacions. Els nens i nenes van poder fer fins a un total de 10 proves com ara curses, llançaments de pes i vòrtex, un cros, relleus, proves de diferents tipus de salts…
Va ser molt maco participar en aquesta trobada perquè els nostres alumnes van poder viure l’experiència de fer aquestes diferents activitats atlètiques en unes pistes d’atletisme juntament amb altres nens i nenes de la seva edat doncs eren més de 600 nens i nenes del Baix Empordà.

VEURE FOTOS

L’ESTACIÓ PASSA PER L’ARO 2017

El passat dia 7 d’abril els alumnes de l’Estació van celebrar el dia mundial de l’activitat física realitzant una divertida activitat que consistia en passar per dins d’un cèrcol.
Els nens i nenes ,col•locats en rotllanes, havien de passar el cèrcol pel seu cos sense trencar la rotllana.
Vam comptar ,entre Educació Infantil i Primària, que els alumnes de l’Estació van passar per l’aro 3916 vegades.
VEURE FOTOS

SENSIBILITZACIÓ DE MIFAS A CS 24/03/2017

Enguany el Grup Mifas ha tornat a l’escola per tal de conscienciar-nos i sensibilitzar-nos pel que fa a les discapacitats i la superació de les barreres arquitectòniques.
En Carles com a jugador de bàsquet amb cadira de rodes i amb la seva vivència del dia a dia ens ha transmès un missatge, sempre positiu, de com afrontar la vida amb una discapacitat.
Els nens i nens han pogut preguntar i vivenciar tot el comporta moure´s amb cadira de roda i han après la importància de prendre i tenir en compte tot el que significa la seguretat vial com ara lligar-se el cinturó de seguretat quan anem en cotxe.
IMG_002 VEURE FOTOS
http://goo.gl/photos/AH6QxgK9w8FiVP836

TREBALL COOPERATIU A L’HORA D’EDUCACIÓ FÍSICA AMB ELS ALUMNES DE TERCER

Els alumnes de tercer aquest trimestre han fet “Reptes cooperatius”. L’activitat consistia en trobar o descobrir la millor solució davant d’un repte. Ells llegien l’activitat i havien de donar una solució motriu. Amb aquesta activitat han treballat la comprensió escrita, l’activitat física i el treball en equip entre altres aspectes.

CLIQUEU I VEUREU LES FOTOS
http://goo.gl/photos/G1tih689CBDSK9yv9