PUJADA A LA SEU VELLA

Torna una vegada mes una de les curses amb més història de la ciutat de Lleida i província, torna La XXXVII Pujada a la Seu Vella!

cursa orientada a tots els públics tant petits com a grans, on la sortida i arribada te lloc a la plaça de la sardana de la Seu Vella. La data que tenim previst es el dia 17 de desembre 2017, fent coincidint com cada any amb la Marató de tv3 , on aquest any estarà dedicada a les malalties infeccioses. Paral·lelament a la cursa, farem la 2 edició de la caminada popular a la Seu Vella, amb el mateix recorregut que la cursa.

INSCRIPCIONS I MÉS INFORMACIÓ

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *