Cantània – La nit dels malsons

Va sortir molt bé! Ens va agradar molt, una experiència inoblidable!

Escrita per la dramaturga Marta Buchaca i el compositor Àlex Martínez. Dirigida per Elisenda Carrasco i Ribot.

El protagonista és en Lluc, un nen de 9 anys molt poruc que aprèn a conviure amb les seves pors gràcies a una experiència sorprenent la nit abans de marxar de colònies. Aquella nit, quan en Lluc està a punt d’adormir-se, la Guardiana de la Por es cola per la finestra. La Guardiana es dedica a vetllar perquè la por no desaparegui del món, i li vol fer entendre a en Lluc que tenir por no és dolent. Mitjançant un viatge a través dels malsons de diferents persones que en Lluc coneix molt bé li farà veure que hi ha molts tipus de por, i que tenir por no ha de ser per força un defecte. Gràcies a la Guardiana, en Lluc entendrà que la por és necessària per viure, i que hi ha pors que l’únic que fan és impedir-nos viure amb plenitud. Després d’adonar-se que tenir por és normal, decidirà ser valent i anar a les colònies, i aquells dies seran els dies més feliços de la seva infància.

Podeu mirar les fotos aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *