PROJECTE “LEARNING TOGETHER”

Hem iniciat el nou projecte  “LEARNING TOGETHER”  per al que comptem amb la participació de les famílies.

En aquest projecte treballem la llengua anglesa des del vessant col.laboratiu relacionat amb les noves tecnologies. El projecte es desenvolupa en racons on es treballa amb diferents metodologies tot atenent a les diferents dimensions de la llengua estrangera:

– comunicació oral (listening, speaking),

– comprensió lectora (reading), expressió escrita (writing),

– plurilingüe i intercultural (valoració de la llengua estrangera com a font d’enriquiment i de comunicació).

El curs on s’està desenvolupant és 6è de primària, i s’aprofiten els desdoblaments per tal d’implementar aquesta nova metodologia de treball. Aquestes sessions es realitzen dimarts i dimecres de la primera setmana de cada mes

L’experiència és divertida i enriquidora per a tots i totes.

Les famílies han gaudit teaching to children.

Us esperem per a les properes sessions!!!!

Fes-hi un cop d’ull!!!!!

T’encantarà!!!

This entry was posted in General by gdomene2. Bookmark the permalink.

About gdomene2

I am an english teacher and a music teacher, I am interested in ICT as a tool to teach and learn english. I think that the world is open for us to learn. I also have a degree in psicopedagogia, filosofia, I have 3 postgrades, and two masters, in business direction and ICT elearning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *