EXCURSIÓ A CASTELLÓ D’ EMPÚRIES CICLE INICIAL

Els alumnes de cicle inicial van visitar l’ Ecomuseu-Farinera de Castelló d’ Empúries. Unes monitores els van fer una visita guiada, a través de la qual van fer un recorregut al llarg de la fàbrica i van visualitzar un vídeo per a conèixer els orígens i la història de la Farinera. També van realitzar el taller de pa: “El pa, de l’obrador a la taula” on van conèixer i manipular els ingredients del pa, així com fer un panet, el qual es van poder emportar a casa.
En acabat, vam fer una visita al poble passant per la Catedral , el Safareig i l’escola.
Vam dinar i jugar a l’aire lliure en un parc públic.
En arribar a l’escola vam fer la berenada amb pa de la Farinera de Castelló.

Publicat dins de Cicle Inicial | Envia un comentari

GLOBUS AEROSTÀTIC

El 6 de novembre,aprofitant que estàvem treballant els mitjans de transports, vam anar al camp de futbol a veure el globus aerostàtic. Vam poder veure des del moment que l’inflaven fins que ja estava a punt per volar. Fins i tot vam poder pujar a la cistella!

Publicat dins de Educació Infantil, General | Envia un comentari

EXCURSIÓ TRANSPORT EDUCACIÓ INFANTIL

El 20 d’octubre els nens i nenes de P4 i P5 vam realitzar l’excursió dels transports. Molt aviat al matí ens va venir a buscar l’autobús a l’escola i ens va portar fins a l’estació de tren, allí vam agafar el tren fins a Girona. Quan vam arribar a Girona ens esperava l’autobús que ens va portar fins a l’aeroport. Allà ens van explicar i vam poder veure el trajecte que fa un viatger des de que arriba a l’aeroport fins que puja a l’avió. També vam poder veure una demostració dels bombers i de la senyalera. Després de la visita vam anar a dinar al parc de la Devesa i a jugar un xic.

Publicat dins de Educació Infantil, General | Envia un comentari

LA CASTANYADA

El 29 d’octubre vam celebrar la Castanyada. El matí ens va visitar la Castanyera a Educació Infantil i a Cicle Inicial. També vam rebre la visita dels nens i nenes de Cicle Superior que ens van explicar què era el Halloween. A la tarda vam sortir al pati on per cicles vam ballar una dansa i tot seguit vam menjar castanyes fetes pels pares i mares de l’AMPA.

Publicat dins de Festes | Envia un comentari

XERRADA ALIMENTACIÓ SALUDABLE

El dimecres 4 de novembre, els alumnes de segon van treballar els hàbits alimentaris gràcies a l’´ associació AECC, la qual dedica xerrades i activitats pedagògiques a les escoles.

Publicat dins de Cicle Inicial | Envia un comentari

ELS NENS I NENES DE CICLE INICIAL HAN VISITAT L’HORT

El divendres 18 de setembre, els alumnes de cicle inicial van anar a l’hort i van poder observar com han crescut els joncs de la bassa i les plantes aromàtiques que van plantar el curs passat.
Van trobar insectes , van collir fruits secs (nous, avellanes, castanyes…) i van veure el ginjoler ben carregat de gínjols.

Publicat dins de Cicle Inicial | Envia un comentari

FESTA FINAL DE CURS

Amb les fotos de la festa final de curs us volem desitjar un BON ESTIU!

Publicat dins de General | Envia un comentari