11. Mobilitat seguretat

Aquesta setmana han vingut els Mossos d’Esquadra a fer-nos uns tallers de mobilitat segura. Ho hem pogut treballar des de P3 fins a 6è, i cada grup a fet les següents activitats per conscienciar-nos de les mesures de seguretat necessàries:

  • P3

Avui els mossos ens han vingut a veure, ens han ensenyat el seu cotxe: com és per dintre, el que porten i per a què s’utilitza i hi hem pujat. Hem engegat les sirenes i hem encès les llums. Ha estat molt divertit!!!! volem que torneu!!

  • P4

Avui els mossos ens han vingut a veure, han portat el seu cotxe i ens han deixat pujar. Hem tocat la sirena i hem utilitzat les llanternes. Què divertit ha estat!!!! L’any que ve volem que torneu!!

  • P5

Ens han preparat un joc per aprendre a moure’ns per la ciutat i pel poble de manera segura. Hem estat molt atents i ens ho hem passat molt bé.

  • 1r

Avui els mossos ens han explicat la importància de portar el cinturó de seguretat cordat. També hem aprés com travessar la carretera correctament, mitjançant un joc, el de peixos i taurons. Ens ho hem passat molt bé!!!!

  • 2n

Avui els mossos ens han explicat el risc de portar o no portar el cinturó de seguretat cordat a dins al cotxe, també ens han explicat com ho havíem de fer per travessar correctament un pas de vianants.

  • 3r

A 3r ens han passat un qüestionari sobre l’ús de la bicicleta. Hem après que hem de circular amb precaució i seguretat. Hem de portar sempre el casc, hem d’obeir els senyals i mai ens hem de distreure!!!

  • 4t

A 4t els mossos ens han explicat la importància d’utilitzar sempre el cinturó de seguretat. Hem après que el cinturó de seguretat és obligatori i que en molts accidents ha salvat moltes vides. Prevenir és curar!

Avui els mossos han vingut a la classe a parlar de la mobilitat segura. A partir del joc tradicional del cementiri, hem reflexionat sobre la importància de no córrer riscos innecessaris quan anem amb bicicleta, patinet, cotxe…

Avui els mossos han vingut a la classe a parlar de la mobilitat segura. Hem fet dues activitats on hem treballat la influència dels companys en el nostre comportament.

Aquesta influència ens fa prendre decisions que moltes vegades posa en perill la nostra salut. Anar en bici per la carretera enlloc de pel camí, no portar casc, etc.