Racons de joc simbòlic Ed. Infantil.

0

Aquest curs, un cop finalitzades les obres de l’escola, hem pogut organitzar els racons de joc simbòlic a la zona comú davant de les classes.

Aquests racons responen a la necessitat que té l’infant de conèixer els companys i companyes, de reviure lúdicament unes situacions quotidianes i poder experimentar, amb la pròpia activitat, els diversos rols que hi ha al seu entorn.

A l’escola comptem amb els de cuina i menjador, mercat, infermeria, taller mecànic, construccions i disfresses.

 

2n. entusiasMAT 15-16

0

El passat divendres 13 de maig vàrem celebrar el 2n.entusiasMAT de l’escola. Els/les alumnes de primària van realitzar activitats intercicles.

És una experiència molt positiva on tots, ells i elles, realitzen activitats matemàtiques d’una manera més lúdica, ajudant així a millorar la competència matemàtica, englobant totes les dimensions que la formen.

Les activitats treballades eren de geometria, de càlcul i numeració, i de relacions.

Orientació per Anglesola

0

Avui els alumnes de 5è hem fet una activitat d’orientació per Anglesola.

Els mestres ens han donat un mapa de la població en el qual hi havia 10 llocs marcats.

A cada lloc d’aquests hi havia una lletra. L’objectiu de l’activitat era buscar la paraula amagada i arribar com més aviat millor!!

Un primer grup s’ha orientat molt ràpid i ho ha fet amb 21 min.

El segon grup amb 30 min i el tercer amb 32 min.

Tots ens ho hem passat molt bé!!!

 

CIMG3177

Bicicletada 2016

0

El divendres, 13 de maig, els alumnes de 4t, 5è i 6è vam fer la bicicletada popular de l’Escola.
Al sortir vam agafar el camí de la Plana i vam anar fins al primer pantà que trobem. Allí vam fer una primera parada per reagrupar-nos. Vam continuar un tros pel camí que porta fins a Ivars d’Urgell, al arribar a un encreuament vam girar a la dreta per anar fins a les Cases de Barbens. Allí vam fer un avituallament saludable amb fruita, fruits secs i aigua. Vam jugar una estona més i vam tornar cap a l’Escola.
El “cotxe-escombra” va anar recollint totes les bicicletes que van tenir problemes mecànics.
Així doncs vam fer quasi 16 km!!!

CIMG3115

EntusiasMat Ed. infantil

0

El passat divendres 13 de maig al matí va tenir lloc el segon EntusiasMat del curs.

Consisteix en la realització de  tallers de matemàtica en grups internivells.

Es van fer 5 activitats diferents: seleccionar i classificar figures geomètriques segons dues o tres ordres; ordenar seqüències temporals; comptar amb els reglets numèrics; observar i copiar dibuixos amb figures geomètriques; treballar la simetria amb blocs lògics, pissarra digital i sobre el paper.

VII Mostra de música escolar

0

El passat 19 d’abril, els alumnes i les alumnes de 3r de primària van participar a la VII Mostra de música escolar a l’Ateneu de Tàrrega. És una activitat que organitza el servei educatiu de l’Urgell i reuneix a les escoles de la zona per mostrar diferents activitats musicals que es duen a terme en l’assignatura d’educació musical.

Els alumnes de la nostra escola van tocar una cançó amb flauta on, a part d’interpretar-la correctament, van fer una coreografia senzilla. I després van cantar la cançó Pregunta’t què et cal de debò de la pel·lícula El llibre de la selva.

La veritat és que ho van fer molt bé. S’ha de dir que és el primer any que els i les alumnes de 3r toquen la flauta i és tot un mèrit poder tocar una cançó davant d’un públic i, a més, amb coreografia.

També van cantar molt bé i molt concentrats. Felicitats!!!

 

Excursió al Zoo

0

El passat dijous 12 de maig, els alumnes més petits de l’escola vam fer una excursió molt emocionat: vam vistar el Zoo de Barcelona.

Quan vam arribar vam esmorzar davant dels cangurs i tot seguit ens vam endinsar en en el zoo: l’aviari, les zebres, els dofins, elefants, hipopòtams, goril·les … els nens i nenes s’ho passaven d’allò més bé!

A l’hora de dinar vam seure en una zona de pícnic i després vam visitar el rei de la selva i el tigre. Tot seguit, vam anar a un parc que han fet dins les instal·lacions del Parc zoològic, on hi ha tobogans, tirolina…

Aleshores va arribar l’hora de tornar cap a Anglesola. Tots tenim un bon record del dia que vam passar junts al zoo!

PRESENTACIÓ D’EXPERIÈNCIES INCLUSIVES

0

El dia 12 de Març, dins del marc de celebracions dels 25 anys del CREDA de Lleida  ( professionals al servei d’alumnat amb dificultats d’audició, comunicació i llenguatge), es va oferir als estudiants d’educació, psicologia i treball social de la Udl, una sessió formativa al Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera.

La nostra escola, amb l’Elisa Giménez (logopeda del CREDA) i la Mercè Vives(tutora de primer), va presentar tres vídeos amb experiències inclusives en l’atenció a l’alumnat amb dificultats d’audició, comunicació, parla i llenguatge.

En el primer vídeo els alumnes de primer canten i signen una cançó a l’àrea de religió. En el segon vídeo els alumnes de Cicle Inicial canten i signen un poema per celebrar la diada de Sant Jordi. En el tercer vídeo el Pau explica el conte de Sant Jordi davant de la classe i una companya li fa d’intèrpret.

Va ser molt enriquidor compartir experiències amb l’escola del Joc de la Bola de Lleida, amb els professionals del CREDA que realitzen una gran tasca i amb tots els estudiants que van venir a la sessió formativa.

 

IMG-20160512-WA0002

 

Visita dels alumnes de la Llar d’infants.

0

Avui al matí els alumnes de P2 de la classe dels GEGANTS han vingut a visitar l’escola.

Han estat tota l’estona amb els nens i nenes de P3 que són la classe de les GOTES D’AIGUA.

Han pogut jugar als racons de joc, han esmorzat plegats i han decorat una gota amb gomets.

Per la seva part, els nens de P2 ens han portat unes papallones que hem penjat al mural de la classe.

Ha estat molt divertit!

 

POEMA DE SANT JORDI DE CICLE INICIAL

0

Els alumnes de Cicle Inicial hem fet un poema molt original en petits grups internivells. Ens ha sortit genial, l’hem recitat amb veu alta i en llengua de signes.

Si  voleu veure el vídeo cliqueu aquí 

Go to Top