Sortida als mossos i bombers

El dimarts 9 de maig les nenes i nens d’infantil vam fer una sortida a Tàrrega. Vam visitar la Comissaria dels Mossos d’Esquadra i el Parc de Bombers. Al mig dia vam anar a Sant Eloi a dinar i jugar una estona.

DSC06439

Projecte ELS OFICIS a Ed. Infantil

Aquest curs els alumnes d’educació Infantil han treballat ELS OFICIS.

Molts pares, mares i familiars han col·laborat en el projecte i han fet tallers a l’escola o els hem visitat en el seu lloc de treball.

 

PERRUQUERIA I MANICURA: les mares de Lluís Valentines i Jordi Pina.

PAGÈS: el pare del Joan Sanahuja.

MECÀNIC: el pare de la Laia Farré.

DISENYADOR GRÀFIC: Pare de LLuc Garcia de Paso.

FERRRERS: els pares de l’Ariana Casteràs i de l’Iker Gálvez.

POLICIA LOCAL: el tiet de l’Abril Dalghi.

INFERMERA: la mare de la Laia Valls.

GRANGER: el pare de la Xènia i l’Ona Minguet.

TÈCNICA EN RADIOLOGIA I BIÒLOGA: les mares de la Paula Mañé i de la Núria Carles, respectivament.

EMPRESARI DE L’HOTEL CAN: el pare de la Laia Vidal.

FUSTER: el pare de l’Adrià Sanahuja.

ORGANITZADORA DE FESTES (Festa Hawaiana): la mare de l’Abril Dalghi.

00001

 

 

Projecte Erasmus+

Del dia 10 al 13 de maig, tres mestres de la nostra escola, la Noemí Minguet, la Núria Granyó i l’Alba Cera, vam estar a Zakladni a materska skola de Svitavy, República Txeca, en motiu de la segona reunió del projecte Erasmus + cofinançat pel programa Erasmus+ de la Unió Europea, gestionat pel SEPIE (Servicio Español para la Internacionalización de la Educación), We feel, we learn.

 

El primer dia de la reunió va començar amb la benvinguda de la directora de l’escola amb la qual estem duent a terme el projecte i de l’alcalde de la ciutat, que havia estat mestre i director de la mateixa escola.

Dsc_0013

Tot seguit vam dirigir-nos cap al centre on una sorpresa ens estava esperant: un pastís amb el logo del nostre projecte!

Img_0915

Un cop vam haver acabat d’esmorzar vam visitar les classes. Nosaltres vam anar a les classes d’infantil i cicle inicial. Vam poder observar com duen a terme diferents activitats d’educació socioemocional, l’organització de les classes, el pati, etc.

Img_0924Img_1017

 

Img_0957 Img_0937

Img_0964 Img_0962

L’endemà vam visitar dos centres, amb els quals l’escola col·labora, on professionals de l’àmbit social atenen infants i joves els quals necessiten un reforç a nivell emocional. En el primer centre utilitzen la cura d’animals, especialment de cavalls, com a teràpia. En el segon, ensenyen a joves d’entre 18 i 25 anys a viure autònomament i un ofici.

Img_108220170512_085749

A la tarda, vam fer uns tallers d’educació socioemocional, duts a terme per la psicopedagoga de l’escola txeca, i la reunió, en la qual vam compartir activitats i materials que havíem anat treballant a les diferents escoles i vam prendre els acords per a continuar el projecte.

Img-20170512-wa0004

Img_1126

 

Img_1029

Estem molt satisfetes del resultat d’aquesta trobada doncs hem après molt i hem agafat moltes idees per a dur a terme al nostre centre.

 

Ens visiten els alumnes de P2 de la Llar d’infants.

Avui han vingut de visita els alumnes de P2 de la Llar d’Infants municipal.

Els han rebut els alumnes de P3 i han pogut jugar tots junts al pati i al racó de joc simbòlic.

Han esmorzat plegats i han confeccionat unes viseres amb gomets. Els alumnes de la Llar han portat una postal plena de petons.

Tots s’ho han passat molt bé i alguns han pogut veure els germans grans que van a l’escola.

20170517_113126

 

Orientació a P3

A la classe de P3 tenim una graella al terra on fem diferents activitats. Una de les activitats que hem fet ha estat l’orientació. Com que som la classe dels bombers i les bomberes, hem guiat el camió de bombers fins al foc.

En un quadrat de la graella hem posat moltes peces vermelles (com el foc). Amb l’ajuda d’altres peces de construcció de diferents colors, hem fet el camí que ha de seguir el camió de bombers per poder apagar el foc.

(Per veure més fotos cliqueu a la imatge)

DSC05799

Taller de ioga

Dins de la Setmana Cultural, els i les alumnes de l’escola van poder fer un taller de ioga a càrrec de la mestra Mari Sanfeliu. Aquesta activitat forma part del Projecte We feel, we learn, cofinançat pel programa Erasmus + de la Unió Europea.

Els i les alumnes, estirants al terra damunt d’una màrfega, van aprendre a controlar la seva respiració, inspirant i expirant l’aire amb molta tranquil·litat i consciència. Després, van fer exercicis d’estirament individuals i col·lectius per tal d’alliberar totes les tensions del cos i, finalment, van alliberar la ment, tancant els ulls i intentant no pensar en res.

L’activitat del ioga sempre va acompanyat d’una música tranquil·la i relaxant que ajuda a prendre consciència de nosaltres mateixos i a connectar amb el nostre interior.

IMG_0557

 

 

PRIMERES OLIMPÍADES A LA NOSTRA ESCOLA

Dins de la setmana cultural, el dia 4 d’abril, els alumnes de 1r, 2n i 3er vam viure una gran experiència participant en unes Olimpíades que ens van traslladar a diferents èpoques de la nostra història.
Estàvem repartits en 4 grups que corresponen a diferents projectes que treballem a l’escola:
– Grecs
– Romans
– Egipcis
– Maies

La celebració d’aquestes Olimpíades va tenir lloc al camp de futbol. Durant el trajecte de l’escola al camp, portàvem pancartes de les diferents civilitzacions, la torxa i les anelles olímpiques.

Els atletes vam demostrar que estàvem en molt bona forma física, ja que vam superar diferents proves: velocitat, relleus, llançament,…

En finalitzar, vam guanyar cadacú una merescuda medalla i ens vam convertir en CAMPIONS OLÍMPICS!!!

 

EL MEU TRESOR

Els alumnes de 1r per a treballar l’expressió oral i aprendre a comunicar-nos davant dels altres, durant el curs realitzem l’activitat anomenada “El meu Tresor”.

A la classe tenim una capsa molt bonica que cadascú de nosaltres ens l’emportem a casa i hi col·loquem a dins objectes que per nosaltres tenen un significat especial.

Mantenint en secret, obrim la capsa i traiem tot allò que per nosaltres és com un tresor i ho expliquem als altres nens i nenes que estan expectants i atents.

ENS HEM DIVERTIT MOLT DESCOBRINT ELS TRESORS DELS NOSTRES COMPANYS!!!

 

VISITA DE LA POLICIA LOCAL

El dimecres dia 26 d’abril ens va visitar a l’escola la Policia Local de Tàrrega. Ens van donar consells de com s’havia de circular pel carrer caminant, amb bicicleta o en vehicles. Per a poder entendre-ho millor ens van fer un joc molt divertit. Després vam poder pujar al seu cotxe i escoltar la sirena.

Moltes gràcies per la visita!

 

Si voleu veure les imatges podeu clicar aquí.

IMG_5128

VIII Mostra de Música Escolar

Els alumnes i les alumnes de 2n van participar a la VIII Mostra de Música escolar. És una activitat organitzada des del centre de recursos de l’Urgell on les escoles de la comarca presenten activitats musicals que normalment es fan a l’escola.

Els nostres alumnes van representar el ball del fàstic, que havien preparat pel Festival de Setmana Cultural. I després van cantar i ballar la cançó La dansa dels amics, en llenguatge de signes, que havien preparat amb la seva tutora.

Aquí teniu un recull de fotografies.

DSC_0205

 

Go to Top