Els alumnes de P3 a l’escola.

0

US DEIXEM UNA MOSTRA DE FOTOGRAFIES DELS NOUS ALUMNES DE L’ESCOLA JUGANT, ESMORZANT I FENT DIVERSES ACTIVITATS.

WEB FAMÍLIA-ESCOLA

0

S’acaba l’estiu i després d’un temps llarg de descans, cal preparar-se per fer més fàcil i profitosa la tornada a l’escola.

Si cliqueu a l’enllaç podreu veure la web “família-escola” de la Generalitat de Catalunya.

Trobareu molta informació i articles molt interessants per poder acompanyar als vostres fills i filles en l’inici d’aquest nou curs escolar.

Fins aviat!!!

Bon estiu 2015

0

Ara si que sí! Ha arribat l’estiu i això significa: vacances!

Avui és el dia dels “adéus” o, més ben dit, dels fins aviat (fins al setembre… no us oblideu de venir!!!).

Des de l’Escola Santa Creu d’Anglesola volem donar les gràcies a tots els nens i les nenes que, un any més, han fet de l’escola un espai increïble on l’educació i el benestar han estat els elements principals.

Sabem que heu après moltes coses i que heu treballat força. Així mateix, esperem que ara descanseu una mica per tornar amb més i millors ganes el curs vinent.

Que passeu i tingueu un bon estiu: BON ESTIU i fins el curs vinent!

L’escola Santa Creu d’Anglesola us desitja un bon estiu 2015!

Orles i Comiat 2015

0

Segons sembla, com cada any el final de curs arriba i encara que per molts sigui una satisfacció perquè és sinònim de vacances; per alguns altres és una tristesa, ja que han de marxar de l’escola. Han de deixar enrere un llarg camí que els ha acompanyat durant molts anys per iniciar-ne un altre.

Tanmateix, el pas del temps és impossible de paralitzar i per aquest motiu, ho desitgem o no, hem d’acceptar que els nens i nenes de l’Escola Santa Creu es fan grans. Consegüentment, els nens de P5 l’any que ve entraran en una nova etapa, que serà la primària. Per altra banda, els nens de 6è de primària marxaran a l’Institut on allí iniciaran un camí en el qual cada un haurà d’anar volant cada vegada més alt, amb les seves pròpies ales, per arribar a destins inimaginables fins al moment.

El dijous 18 de juny va tenir lloc l’acte de graduació dels escolars de l’Escola Santa Creu. Els nens de P5 varen rebre la seva primera acreditació acadèmica. És a dir, una orla representativa de final de l’etapa infantil. Altrament, els nens de 6è també varen rebre les seves respectives orles, juntament amb algunes sorpreses, com ara algun vídeo.

Indubtablement, és una etapa de la vida, on professors, amics, trapelleries, … formaran part dels records de cada un dels alumnes.

Fins i tot, algunes mestres també marxaran de l’escola, de les quals també tant alumnes com professors trobarem a faltar.

Des de l’Escola Santa Creu d’Anglesola animem i desitgem que tots els alumnes i professores que vàrem haver d’acomiadar tinguin un llarg i ideal camí a la vida; evidentment tant en l’àmbit acadèmic, com professional i personal.

Molta sort i fins una altra… El vostre col•legi us espera sempre amb les portes obertes…

Expressió Oral a 4t

0

Aquest curs els alumnes de 4t hem preparat l’expressió oral sobre un animal en concret. Ens ho hem passat molt bé, perquè cadascun de nosaltres hem investigat, hem fet recerca i després ho hem explicat als nostres companys de classe. Hem après moltes coses!!!

Cursa Solidària i gimcana

0

L’últim dia de curs, el divendres dia 19 de juny, tots els alumnes de l’escola van poder disfrutar d’una jornada esportiva al camp de fútbol.

L’alumnat va col·laborar amb la ONG SED amb l’aportació d’1 euro per tal d’ajudar al seu projecte que consisteix en la construcció de 18 galliners al Paraguay.

Primerament, vam començar amb la cursa de p3 i així successsivament fins arribar a 6è; cada classe tenia un recorregut diferent en funció de les seva edat. Seguidament, vàrem fer entrega dels premis i l’esmorzar per gentilesa de l’ampa.

Per finalitzar el matí, els alumnes de 6è van preparar una gincama per tots els alumnes de primària i els alumnes d’infantil van poder gaudir d’un circuit sensorial organitzat per les seves tutores.

Va ser tot un èxit, amb ganes de repetir l’any vinent!

Bon estiu!

Let’s prepare a FRUIT BROCHETTE!

0

Els alumnes de 1r, coincidint amb el tema del llibre referent al menjar, vam treballar la recepta i vam preparar broquetes de fruita.

Primer vam decidir quins ingredients voldríem posar-hi, quin material necessitàvem i quins passos havíem de seguir per preparar-les.

Un altre dia, a la classe, en grups, vam preparar les broquetes de fruita pas a pas i finalment ens les vam menjar amb una mica de sucre per sobre. Estaven boníssimes!

20150422_155810 (1)

Concurs “Apadrina un monument”

0

Aquest curs els i les alumnes de 6è van participar en el concurs “APADRINA UN MONUMENT” organitzat pel CONSELL COMARCAL DE L’URGELL i el SERVEI EDUCATIU DE L’URGELL.

Els nostres alumnes van fer el treball sobre L’ESPAI DEL CARRO D’ANGLESOLA.

El treball constava de dos parts: una format paper i l’altra amb algun suport digital.

El nostre treball va quedar dels 10 primers de la categoria.

L’equip directiu va recollir el diploma i la dotació econòmica que acompanyava el Premi.

 

 

 

Taller de cuina a P4

0

Tenint en compte que ja ens trobem als últims dies d’aquest curs i què ens ha anat força bé, hem decidit celebrar-ho preparant un bon esmorzar i menjant-nos-el tots junts!

Amb els davantals lligats i les mans ben netes, em fet un taller de cuina per aprendre a cuinar pa amb tomàquet (acompanyat de gall d’indi i formatge) i un peix ben dolç i sense espines per menjar com a postres!

Ens ha agradat molt l’esmorzar i volem repetir-lo a casa, per això hem inclòs les receptes a l’àlbum.

Bombolles de sabó a P4

0

Hem fet una sessió molt divertida amb bombolles de sabó!

Primer hem provat de fer una muntanya d’escuma bufant amb una canyeta dins un got amb aigua i una mica de sabó.

Desprès hem canviat de material utilitzant els potets per fer bombolles però posant-hi 2 ingredients més: unes gotes de pintura i glicerina per fer una bonica obra d’art.

Finalment, no ens n’hem pogut estar i… hem anat al pati a jugar amb les bombolles i ens ho hem passat molt bé!

Go to Top