A LA CLASSE DE 1r HEM REBUT UN INVITAT ESPECIAL

0

Uns dies després de començar el curs, els nens i nenes de 1r hem tingut una gran SORPRESA. Ha arribat a la classe un personatge original i divertit, vingut del planeta Júpiter. Vol ser amic nostre. Nosaltres li escrivim  missatges i ell ens els contesta. Està molt content entre nosaltres i li hem posat de nom FELIÇ.

ENS HO PASSEM MOLT BÉ AMB EL FELIÇ!!!

ESCOLA VERDA: Reciclem!

0

La Mònica, la Carla, el Martí i la Berta s’han ofert voluntaris per explicar a la resta de l’escola com hem de reciclar. Ens han explicat quines deixalles hem de dipositar en cada contenidor: el paper, al blau; el plàstic, al groc; les restes de menjar, a l’orgànic; i els mocadors de paper, al rebuig.

 

DSC03337

 

 

 

 

Música. Activitats de tardor

0

Amb l’arribada de la tardor també ha arribat la capsa de la tardor a la classe de música, plena d’activitats musicals. Mireu els alumnes i les alumnes de P5 com ballen El bolet petitó, vestits amb un barret ben curiós.

I amb l’arribada del mes d’octubre, comencem musicant el timbre de l’escola amb La tardor d’A. Vivaldi.

20160930_115155

 

 

 

 

Experiments Cicle Superior

0

El divendres 30 de setembre, els alumnes de Cicle Superior vam fer tres experiments dins la nova proposta d’activitats intercicle.
Vam fer tres experiments: “La llauna que s’esclafa”, “les boles saltarines” i “l’ou que entra sol a la botella”.
Els alumnes us ho explicaran perfectament però us deixem unes fotos!!

Fins aviat

CIMG3590

Arriba la fada de la tardor

0

Com ja sabeu, el passat dia 22 de setembre per la tarda va començar una nova estació: la tardor. Doncs a l’escola sabeu qui va venir a visitar-nos? Doncs la fada de la tardor!!! Quina sorpresa que vam tenir! I a més a més, ens va portar un conte d´allò més bonic!

 

DSC03088

Pintem amb paper de diari

0

Els colors de la tardor: groc, taronja, marró, vermell,…. però per pintar aquest mural, hem fet servir paper de diari arrugat!!!!

 

DSC03176

Fem psicomotricitat amb globus!!

0

El divendres passat, els nens de P3, P4 i P5 vam anar al poli a jugar amb globus. Ens vam moure molt i ens ho vam passar molt bé!

 

 

DSC03249

 

PSICOMOTRICITAT P3-P4-P5

0

 

Aquest curs, les sessions de psicomotricitat dels divendres les farem tots junts P3-P4 i P5, tal i com ja havíem començat a fer, en alguna ocasió,  el curs passat.  Seran unes sessions molt lúdiques i lliures, i així els nens/es es podran relacionar i enriquir-se els uns amb els altres.

En la primera sessió vam aprofitar per treure material variat de psicomotricitat i ells mateixos van organitzar els seus propis circuits i van interaccionar i manipular el material ofert com van voler, descobrint un munt de possibilitats de joc, experimentació i sobretot de diversió!!!

 

DSC03107

 

 

Grans Obres d’Art a Educació Infantil.

0

Els Alumnes de P3, P4 i P5 realitzem conjuntament Grans Obres d’Art.

Aquí podeu veure un mural sobre cartró amb temàtica lliure.

Som uns ARTISTES!10

Estrenem classe de música

0
S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.

El curs ja ha començat i tenim una novetat molt i molt gran… I ÉS QUE TENIM CLASSE DE MÚSICA!! Us deixem unes fotografies perquè la pugueu veure… Ara només falta acabar de decorar-la i cantar-hi moltes i moltes cançons!!

 

Go to Top