Benvinguda

Benvingudes, benvinguts a l’Escola Sant Andreu de la Barca,

En nom de la Comunitat Educativa de l’escola, integrada per l’alumnat, les famílies i el professorat, volem agrair-vos que accediu al nostre bloc i us animem a visitar-lo regularment. En aquest espai us mostrem algunes de les nostres experiències i tota aquella informació del nostre centre que, creiem, pot ser del vostre interès i utilitat.

Si entreu al bloc podreu trobar:

  • En l’apartat La nostra escola, una mica d’història, el personal que hi treballa, l’oferta educativa, un recorregut per les instal·lacions; el projecte educatiu i un vídeo presentació.
  • Dins de Projectes, una relació d’alguns dels projectes més singulars que realitzem actualment.
  • A Famílies, la carta de compromís entre la família i l’escola, els dossiers informatius d’educació infantil i primària, informació relativa als serveis de l’escola, a l’AMPA, …

  • En l’apartat Informació, allò que fa referència a: Preinscripció i matriculació, llibres de text, calendari del curs escolar, entre altres temes.

  • En la pestanya Novetats, articles nous que anirem penjant.

  • Dins de Notícies, esdeveniments o fets de l’escola que creiem que puguin tenir la consideració de notícia…

  • Al marge dret, on diu Blocs trobareu les entrades classificades per cicles i especialitats:  Educació Infantil, Educació Primària, English, Educació Física, entre altres.

I per acabar, podeu enviar els vostres comentaris i suggeriments a través de l’apartat Opinió que trobareu a la pàgina principal, sempre amb intenció constructiva per ajudar-nos a poder millorar la nostra pràctica educativa.

Desitgem que aquest bloc us agradi.

Salutacions cordials,

Equip Directiu

Contacta amb nosaltres:

E-mail: escolasab@xtec.cat Tel. 93 682 83 44

Ens trobem a: C/ Josep Tarradellas, 30-38. CP 08740. Sant Andreu de la Barca. Barcelona

Mostra un mapa més gran