Exploradors 5è

Els de 5è volem llegir més llibres que ningú!

Alguns dels llibres són: Lila i el secrets dels focs, Frankenstein…

explor-5e.JPG

Quan el Pare Noël va caure del cel

Una nit propera al Nadal, un ren es desequilibra i la caravana d’un jove papà Noël cau a la terra, en un carrer per on els nens i nenes van a l’escola. Per una juguesca un dels nens ha de picar a la porta de la caravana . I veu el que mai no s’hauria imaginat que pogués existir. La caravana és enorme per dins. I veu qui fa les joguines. I qui cuina. I…… Què passa amb el Nadal?  Qui és ara el Papà Noël?

Lila i el secrets dels focs

Aventura trepidant i arriscada que emprén Lila per a fer realitat el seu somni: ser mestra en l´art de la pirotècnia. Ho aconseguirà, malgrat tots els obstacles, amb el seu coratge i l´ajuda d´un amic i d´un elefant que parla!

Ana Frank

Tot i ser un resum de l’obra original, segur que impressionarà als joves. Val la pena que la comentin amb pares o mestres.

És la memòria històrica d’un encerclament progressiu i asfixiant del poble jueu, reflectit en el diari d’una adolescent que adorava la vida…i tot li va ser pres. Un fragment original d’Anna Frank és la introducció frapant.

Frankenstein

El Dr. Frankestein, volent descobrir els secrets de la vida, crea un monstre. Aquest, en principi de bon cor, es incomprès i odiat per tothom. Això originarà un encadenat de dramàtics aconteixements que s’emportaran fatalment l’atrevit investigador i la seva desgraciada criatura.

 

 

51 comentaris

  • Sóc en Sadurní Tudela que promou els “EXploradors de Llibres”. Trobo molt intressant que nois i noies de cinquè sapigueu valorar llibres com “Anna Frank”. Això indica un cert creixement inerior.
    Per cert, acaba de morir als cent anys la senyora holandesa que va salvar aquest escrit i el va entregar al pare d´Anna, després de la guerra.A la seva casa s´hi havia amagat la mare i Anna i la seva germana, fins que els van descobrir els nazis i les van portar al camp de concentració,on van morir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

 
Go to Top