Projectes d’Innovació i Escola Lenta

El passat mes de juliol el Departament d’Educació va resoldre la llista de Centres seleccionats per dur a terme els projecte d’innovació pedagògica. Des de l’escola havíem presentat un projecte anomenat “Escola Lenta: els avantatges d’una educació desaccelarada en una societat sobreaccelerada.”

Cal saber que dels més de 350 projectes presentats a tot Catalunya, només se van acceptar 33 (3 d’ells d’escoles de la província de Girona). I estem molt contents d’anunciar-vos que el projecte de l’escola va ser un dels escollits!

Enhorabona a tots! Seguim endavant!

Resolució

7 thoughts on “Projectes d’Innovació i Escola Lenta

 1. xavier

  m’agradaria saber més sobre el projecte soc mestre i voldria saber accions educatives que se’n deriven

 2. Estrella Freixas

  Felicitats per aquest projecte.
  Estic totalment d’acord amb una educació desaccelerada.
  Una mica de “brain gym” abans de començar les classes pot ser un bon exercici per a començar les activitats més positivament.

 3. Marta Contreras

  Hola, he sentit ha parlar d’aquest model educatiu. Tinc un nen de 1,5 anys i el curs vinent encara anirà a la llar, però em preocupa portar-lo a l’escola amb el model actual. Em podrieu informar d’aquest projecte? on podria trobar més informació?
  Moltes gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *