Tornem al cole!

comencemcursHola, estimats alumnes i famílies de l’Escola Montserrat!
Esperem que hagueu gaudit d’unes vacances genials… La propera setmana (dimarts dia 12) tornem al cole i comencem un nou curs!
Els mestres ja estem treballant per preparar-ho.
D’entrada us volem recordar algunes informacions importants:

•RECOLLIDA DE LLIBRES: La recollida de llibres, organitzada per les mares de l’AMPA, es realitzarà en aquests horaris:

Dimecres 6 de setembre: de 9:30 a 13:30 h.
Dijous 7 de setembre: de 15:30 a 18:30 h.

Recordeu que és imprescindible haver completat el pagament de la quota establerta per a cada curs (que inclou quota AMPA, material i llibres) a través de l’aplicatiu de la distribuidora “Ruc savi”.

•ASSEMBLEA DE PARES D’INICI DE CURS: Com el curs passat, totes les famílies de l’escola esteu convidades a la trobada-presentació que farem el mateix dijous 7 de setembre a les 19h al menjador de l’escola. US HI ESPEREM!!!

•INICI DE LES CLASSES: Les classes començaran el dimarts 12 de setembre, amb l’horari habitual. Els nens i nenes de P3 faran una incorporació progressiva tal com us hagi informat la mestra tutora.

I fins aquí de moment… Ens veiem ben aviat, escalfeu motors!!

L’equip de mestres

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Bones vacances!

bones vacancesEn acabar aquest curs escolar 2016-2017, tot l’equip de mestres, monitors/es i personal de serveis us desitgem que gaudiu d’unes bones vacances d’estiu.

Ens tornem a trobar el 12 de setembre amb moltes ganes de seguir aprenent i convivint!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Acomiadament 6è 21/6/2017

reduidaEl darrer dia de classe, tota l’escola va dedicar una estona a felicitar i acomiadar els alumnes més grans, que marxen a l’institut.

Els de 6è van fer una passejada pel davant de les classes, i tots els alumnes i mestres els van dedicar un aplaudiment, acompanyats de fons per la cançó d’en Jordi Tonietti “Adéu, adéu”.

Després, tots plegats vam baixar al gimnàs, i els vam anar cridant un a un per tal que recollissin alguns records de la mà de la seva tutora, la Núria Martí, i sobretot perquè els alumnes de P5 els posessin una merescuda medalla d’herois…

Podeu veure les fotos de l’acte clicant aquí. Adéu, adéu, aquesta serà sempre la vostra escola!

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Esmorzar nous alumnes P3

El dilluns 19 de juny, els nostres alumnes veterans de P3 van acollir als seus nous companys que entraran a l’escola el curs que ve.
Els alumnes de P3 del 17-18 van assistir acompanyats de les seves famílies. Van esmorzar junts al pati i després van estar jugant plegats al pati d’Infantil, que tan bonic ens han deixat els pares en col·laboració amb les mestres.
Benvinguts i benvingudes, alumnes i famílies!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Festa de final de curs 2017

El dissabte 10 de juny vam celebrar durant tot el dia la Festa de final de curs 2017.

Al matí, l’AMPA va organitzar jocs i activitats lúdiques al pati, que van acabar con un refrescant bany d’escuma!

A la tarda vam obrir les portes del centre a les famílies, que van visitar les classes per veure mostres de la feina feta al llarg del curs. Després els vam oferir l’espectacle “El monstre de colors”, una interpretació amb música i dansa del tema del curs “Laboratori d’emocions”. A continuació vam fer tots plegats l’acomiadament dels alumnes de 6è i vam acabar amb un sopar de germanor i un ball ben animat!

Gràcies a tothom per la col·laboració i l’assistència. Reconeixement especial als pares presentadors, a Espai blanc pel cartell-invitació i a Masip Majoristes pels maquillatges utilitzats al taller del matí.

Us adjuntem un carrusel amb una selecció de fotos. Si ho preferiu, podeu accedir directament a la pàgina de Google Photos clicant aquí.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Pla consum fruita juny

fruitesA partir del 15 de juny farem la tanda de repartiment de fruita corresponent al mes juny, la darrera d’aquest curs dins del programa “Fruita a les escoles”.
Dies de lliurament
* a l’hora d’esmorzar: dijous i divendres (15 i 16 de juny) i dilluns 19 de juny.
Fruites que es repartiran: albercoc, nectarina i préssec.
En cas de problemes al·lèrgics relacionats amb alguna d’aquestes fruites, recordeu fer-ho saber a la tutora.
Equip de mestres
Publicat dins de General | Deixa un comentari

Festa final de curs

Programa festa 2017El dissabte 10 de juny de 2017 estem de festa!

Tal com s’especifica en el cartell/programa, a partir de les 10h del matí, l’AMPA organitzarà jocs i activitats per als nens i nenes.

A la tarda, a partir de les 19:30h, i com és tradicional, les famílies podreu fer una passejada pel centre i veure els treballs que han fet les classes al voltant del tema del curs, “Laboratori d’emocions”.

A les 20:30 h ens trobarem tots/es al pati i alumnes i mestres oferiran a les famílies l’espectacle “El monstre de colors”. A continuació farem l’acte d’acomiadament dels alumnes que acaben 6è.

I, finalment, pararem taula amb tot allò que portem cadascú i farem un sopar de germanor, en el qual no faltarà la bona música i, per qui vulgui, el ball.

Us hi esperem, per tal de gaudir-ne tots plegats!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Trobada “Tercer en dansa”

El passat dijous 1 de juny, tots els grups de 3r de les escoles d’Esparreguera es van trobar a la Plaça del Centre per ballar junts en l’activitat “Tercer en dansa”.

Agraïm l’esforç de les mestres de música per tal d’organitzar aquesta trobada, que ja és una tradició en el nostre poble.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Darrera Assemblea de delegats del curs

IMG_7403Divendres 2 de juny vam celebrar la darrera Assemblea de delegats del curs 2016-2017.

Les Assemblees de delegats ens permeten recollir les inquietuds i les propostes de les classes. Allà les posem en comú, les debatim i en prenem decisions que després es retornen als grups.

Són una eina participativa molt satisfactòria, i que els alumnes valoren molt.

Continuem el proper curs! Gràcies a tots i a totes!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Trobada de Delegats verds

delegats verdsEl divendres 26 de maig, 7 escoles del Baix Llobregat que formen part del Programa Escoles Verdes (entre elles la nostra), van fer una trobada dels alumnes que formen part dels Comitès ambientals dels centres.

Un total de 40 alumnes des de 3r de primària a 2n d’ESO, van compartir aquesta jornada. Nosaltres vam participar amb els delegats verds de Cicle Mitjà.

Els objectius de la jornada eren:

  • Analitzar l’entorn de l’escola (barri)
  • Comprovar l’estat del medi ambient (en sentit ampli).

Es va fer un treball previ a l’escola:

Cada escola va fer 2 fotos amb una petita explicació cadascuna:

  • Una de positiva: alguna cosa dels entorns de l’escola que a l’alumnat els agradi en relació a medi ambient.
  • Una altra de negativa: alguna cosa dels entorns de l’escola que no els agradi i que s’hauria de canviar.

Podeu consultar les fotografies aquí.

JORNADA

  1. Presentació de totes les escoles a través d’un vídeo. Podeu veure tots els vídeos AQUÍ.
  2. Visualització de totes les fotografies positives i negatives, amb els comentaris per part del alumnes de les escoles.
  3. Creació de la FOTOGRAFIA IDEAL en grups de treball: es van fer 7 grups i cada grup a partir de dues fotografies negatives les havia de modificar per a crear la fotografia ideal. Va ser un treball artístic i tenien tot tipus de material: colors, pegues, tisores, plastilina, cartrons, fils, etc…

Valorem molt positivament aquesta activitat, com a part de la dinamització del nostre projecte d’Escoles Verdes. Fins l’any que ve!

Publicat dins de General | Deixa un comentari