Sortida d’escola a l’Ermita del Puig

Divendres 25 de maig, tots/es els alumnes i mestres del centre vam anar a la zona de l’Ermita del Puig per tal de passar plegats un dia de convivència i joc.

Els alumnes més grans, com en altres ocasions, van fer de padrins i madrines del petits, acompanyant-los en els jocs que vam organitzar. També es van fer activitats per cursos i de convivència lliure. I la caminada de Primària d’anada i tornada va ser molt saludable!

El temps ens va acompanyar, el Sol no va apretar gaire fins a la tarda i tothom va poder gaudir. Així també fem UN MÓN PER A TOTHOM!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Cloenda Sharing To Learn

El darrer 14 de maig es va celebrar la cloenda de la temporada de Sharing To Learn a Esparreguera, projecte en el qual participen els nostres alumnes de 3r i 5è.

L’acte va tenir lloc a l’Escola El Puig, i hi van assistir els delegats de les classes juntament amb les mestres d’Anglès: la Montserrat Nogueras i l’Alba Coma.

Com sabeu, ja fa anys que el nostre centre participa en aquest projecte, que consisteix en l’assistència setmanal d’alumnes de Batxillerat per tal de fomentar l’ús oral de la llengua anglesa.

Felicitacions a les professionals que ho han dut a terme, als alumnes dels instituts que ens han ajudat i als nostres per implicar-se. Continuem el proper curs!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Fruita a l’escola al maig

Aquest mes continuarem amb el programa “Fruita a les escoles“.
Recordeu que la fruita es repartirà a la sortida de la tarda dels dies indicats.
La tanda de maig comprendrà 4 dies:
Dies de lliurament: dijous i divendres 17 i 18; dilluns i dimarts 21 i 22.
Fruites que es repartiran: albercoc, nespra, nectarina, pruna.
En cas de problemes al·lèrgics relacionats amb alguna d’aquestes fruites, recordeu fer-ho saber a la tutora.
Publicat dins de General | Deixa un comentari

Setmana sense soroll

La setmana passada, del 23 d’abril al 29 d’abril, es va celebrar la Setmana Sense Soroll. Des de la nostra escola ens hi vam sumar a aquesta iniciativa i vam realitzar diferents activitats.

Per una banda, totes les classes teníem el nostre “Semàfor del silenci”. Havíem d’aconseguir estar 3 minuts en silenci després del pati. Cal dir que tot i que no sempre ho vam aconseguir, molts dies vam aconseguir estar en silenci força estona!

D’altra banda, cada classe havia de reflexionar sobre el soroll que creia que es feia en la situació plasmada a la imatge.

Finalment, els Delegats Verds de l’escola, van realitzar un mural amb totes aquestes imatges i reflexions. Podeu trobar aquest mural penjat al Punt Verd, a l’entrada de l’escola.

Tot i que la Setmana Sense Soroll ha acabat, esperem treure molt profit dels Semàfors dels Silenci. Ja que pensem que quan estem en un ambient calmat, treballem molt millor i més a gust.

LA COMISSIÓ VERDA

Cliqueu aquí per veure totes les fotos

#escolasensesoroll
#SSSoroll2018
#EUGreenWeek
Publicat dins de General | Deixa un comentari

Jocs Florals 2018

Dilluns 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, l’escola va celebrar els tradicionals Jocs Florals.

Ens vam reunir al gimnàs i allà vam gaudir d’un breu i simpàtic “sketch”. Després es va procedir al lliurament dels premis i el reconeixement per la participació a tots els alumnes de l’escola.

Tot això, en companyia del drac que els nens i nenes havien elaborat en els tallers organitzats per les mares de l’AMPA.

Gràcies a tothom! Continueu gaudint de la lectura, i escrivint cada dia millor!

Cliqueu aquí per accedir a les fotos

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Sortida famílies i mestres 2018

Diumenge 22 d’abril, un grup de famílies i mestres vam aprofitar el bon temps per fer una passejada de natura pels voltants d’Esparreguera.

Vam fer una aturada al mirador de les Roques Blaves i allà vam esmorzar.

Una oportunitat ben aprofitada per a trobar-nos i fer escola en un entorn diferent!

Fins la propera!

Cliqueu aquí per veure les fotos.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Recollida de roba usada

Fundació Glorr, com fa periòdicament, ens demana la col·laboració en la seva campanya de recollida de roba usada. Aquesta és la proposta que dirigeix a les famílies:

CAMPANYA DE RECOLLIDA DE ROBA USADA I CALÇAT, TANT DE NEN COM D’ADULT I QUALSEVOL TIPUS DE  PRODUCTES TÈXTILS

Benvolguts pares:

GLORR Fundació continua amb els projectes de col·laboració als centres educatius.

El nostre objectiu és que la situació econòmica que pateixen les famílies no repercuteixi negativament en el desenvolupament educatiu integral dels nostres menors. La vostra col·laboració es destinarà a l’ajuda dels infants.

Us convidem a formar part del nostre projecte, aportant tot tipus de productes tèxtils (roba, calçat, mantes, etc…) que tingueu a casa i ja no feu servir, portant-los al vostre centre educatiu a les bosses que trobareu al mateix.

Data prevista de recollida: 16/05/18

Podeu deixar les bosses, com sempre, a l’espai habilitat al vestíbul d’entrada.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Dos alumnes del Montserrat guanyen un premi Pilarín Bayés

Tenim la satisfacció de comunicar-vos que els nostres alumnes de 5è A:

Achraf A. i Samir H.

han guanyat un dels premis Pilarín Bayès 2018 sobre “Idees per canviar el món” amb el seu treball “Salvem el pollet“.

Podeu consultar-ho a https://www.premipilarinbayes.org/

Des d’aquí felicitem als alumnes, a les seves famílies i a les mestres que els han guiat a l’hora d’elaborar el treball guanyador.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

“Fruita a les escoles” abril

Aquest mes continuarem amb el programa “Fruita a les escoles“.
Recordeu que la fruita es repartirà a la sortida de la tarda dels dies indicats.
La tanda d’abril comprendrà 4 dies:
Dies de lliurament: dijous i divendres 19 i 20; dilluns i dimarts 23 i 24.
Fruites que es repartiran: plàtan, pera conference, poma golden, poma red delicious.
En cas de problemes al·lèrgics relacionats amb alguna d’aquestes fruites, recordeu fer-ho saber a la tutora.
Publicat dins de General | Deixa un comentari

Xerrades d’entitats que treballen per “Un món per a tothom”

Els dies 4 i 5 d’abril, el nostre centre va rebre la visita de representats de dues entitats que treballen per a la millora de les condicions de vida de persones que ho necessiten.

Va ser una oportunitat per a que, des de la informació i el debat, els nostres alumnes siguin més conscients tant de les necessitats com de les persones que treballen per donar-hi resposta, tot fomentant una reflexió sobre el món en el qual vivim i la importància d’implicar-se en la seva millora, cadascú/na des d’on consideri oportú. En definitiva, els valors de responsabilitat i solidaritat.

L’empresa GLORR, amb la qual col·laborem habitualment en la recollida de roba usada, va explicar als alumnes de Cicle Mitjà els seus objectius i procediments.

Un representant de l’Associació de fotoperiodistes de Barcelona va donar a conèixer als alumnes de Cicle Superior situacions i problemàtiques que pateixen col:lectius i persones arreu del món i que els reporters han pogut viure en primera persona.

Valorem l’interès de totes dues activitats, en especial per estar relacionades amb el tema del curs, “Un món per a tothom”.

Publicat dins de General | Deixa un comentari