Activitats de tardor amb els nens de P3

 

JA HA ARRIBAT LA TARDOR!

HEM SORTIT AL PATI, AL CARRER I AL BOSC, HEM OBSERVAT ELS ARBRES, ELS COLORS DE LES SEVES FULLES I HEM SENTIT COM EL VENT LES FA CAURE I EL SO QUE FAN QUAN LES TREPITJEM!

GROC, VERD, VERMELL I MARRÓ SÓN ELS COLORS DE LA TARDOR I EL PLATANER, EL FAIG, EL ROURE, EL PI, L’ALZINA, EL PRUNER I LA MORERA SÓN ALGUNS DELS ARBRES QUE TENIM MÉS APROP I ANEM OBSERVANT COM EL PAS DEL TEMPS ELS VA CANVIANT EL COLOR I ALGUNS GAIREBÉ JA NO TENEN CAP FULLA!

TAMBÉ HEM APRÈS QUE HI HA ARBRES COM EL PI, L’ALZINA I EL ROURE QUE NO PERDEN LES FULLES I AIXÍ APROFITEM LES FULLES DEL XIPRER PER JUGAR A FET I AMAGAR AL PATI!

ANEM A PSICOMOTRICITAT!

LA SUSANNA I LA CARME ENS HAN PORTAT UN MUNT DE FULLES DELS ARBRES DEL MONTSENY I EL BERGUEDÀ : PLATANER, FAIG I CASTANYER I TAMBÉ HAN PORTAT FALGUERES I… HEM OMPLERT TOTA LA SALA DE PSICOMOTRICITAT DE FULLES, LES HEM LLENÇAT AMUNT I AVALL, LES HEM TREPITJAT, ENS HEM FET PESSIGOLLES, MASSATGES I ENS HEM INVENTAT UN MUNT DE JOCS.

HEM FET UN BON TREBALL D’OBSERVACIÓ I SABEM QUE HI HA FULLES DE MOLTES FORMES I MIDES DIFERENTS… ENS DIUEN QUE QUAN ARRIBI LA PRIMAVERA ELS ARBRES TORNARAN A TENIR FULLES DONCS… NOMÉS ENS CAL ESPERAR!

 

 

 

 Clica aquesta imatge per veure fotos de les activitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *