EL CURS S’HA ACABAT

Tan sols hem passat  un any junts però ha estat un any ple d’emocions, bons moments i moltes aventures que hem compartit tots plegats. La millor aventura ha estat compartir amb vosaltres i els vostres fills/es les seves ganes d’aprendre, de fer-se preguntes, de trobar les respostes per ells mateixos,…. en definitiva com s’han anat fent grans i autònoms a l’hora.

M’ha agradat molt ser la mestra dels vostres fills/es. Moltes gràcies per aquest anys, moltes gràcies per ser com sou, moltes gràcies per confiar en mi i per deixar-me entrar en les vostres vides.

Gaudiu molt aquests estiu dels vostres fills/es!!! Un petó molt fort.

Lluïsa

 

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

ENS REGALEM DESITJOS

El dimarts a l’hora de la rotllana ens vam estar acomiadant fins el setembre. Després cada nen/a va escriure un desig que ens els vam regalar entre nosaltres.

Van sortir paraules i frases molt boniques!!!

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

FELICITATS PAOLA, JA TENS 5 ANYS!

IMG_20170620_102326

Publicat dins de General | Deixa un comentari

FELICITATS DAVID!!!

IMG_20170620_102725

El David fa els anys el 2 d’agost, com que estarem de vacances i no el podrem felicitar, li diem ara.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

JA HEM ACABAT EL PROJECTE

Aquesta setmana hem tancat el nostre projecte: EL CARGOL.

L’última activitat que hem fet ha estat eure tots i totes per darrera vegada davant del mapa conceptual i fer un repàs de les coses que hem après. Tots els nens i les nenes hem recordant les activitats, descobertes i conclusions a les què hem arribat. Ens hem adonat que hem après i descobert moltes coses!.

AIXÍ ENS HA QUEDAT EL NOSTRE MAPA CONCEPTUAL

IMG_20170607_131402

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

FELICITATS MARTINA, JA TENS 5 ANYS!!!

IMG_20170612_111145

Publicat dins de General | Deixa un comentari

L’ARANYA TERANYINA 2n i 3r TRIMESTRE

Publicat dins de General | Deixa un comentari

FEM LA NOSTRA CONSTRUCCIÓ AMB CILINDRES I PRISMES

Durant molts dies hem estat parlant i investigant coses  de les formes geomètriques amb volum. Les seves característiques: si rodolen o no, quantes cares tenen i quines formes coneixem, si es poden apilar o no,…

Les hem tingut a la classe durant molts dies i hem experimentat amb el material de desús lliurement i de manera dirigida.

Per concloure l’activitat cada nen s’ha fet la seva pròpia construcció i ens l’hem emportat a casa.Ens han quedat autèntiques obres d’art!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

ENS MESUREM, ENS PESEM I MIREM QUINA TALLA DE SABATES FEM

Quan ens vam estar mesurant se’ns va acudir que també ens podríem pesar i mirar quin número de sabata calcem.

Ens hem posat a treballar i ens hem  fent una graella on hem anat apuntant totes les dades. Han sortit números que ja coneixíem i número que no sabíem fer.

Tots els nens i les nenes de la classe fem més d’un metre, ara mirarem quants centímetres fem.

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

DESCOBRIM QUE EL METRE SERVEIX PER MESURAR!

Hem estat fent torres amb els cilindres i entre tots hem fet una torre força alta. Ens hem preguntat qui seria més alt la torre o nosaltres. Hem anat sortint i ens hem posat al costat de la torre amb molt de compte per no tombar-la.

Hem pogut comprovar que tots som més baixos que la torre,  fins i tot l’Asmae que és molt alta. La Lluïsa si que és més alta que la torre.

 

Quan ens hem acabat de comparar amb la torre de cilindres alguns nens han dit que a casa seva els mesurem, altres han dit que els mesuraven quan anaven al pediatra. Hem estat parlant una bona estona i hem volgut saber quina era la nostra mida.

Doncs què necessitem per saber la nostra alçada?  Un “medidor” han dit els nens. Com que ja era l’hora d’esmorzar hem quedat que continuaríem la conversa un altre dia.

Continuant la conversa molts nens han dit que necessitem un aparell com el que tenen els metges quan ens mesuren. Però de seguida s’han adonat que no el podríem tenir. Pensant, pensant,….. ja està necessitem un METRE!.

Així que hem anat a buscar metres i hem c0mençat per mesurar coses de la classe.

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari