BENVINGUTS AL BLOG DE P5…

PrintEN INICIAR EL NOU CURS VAM COMENÇAR PENSANT EL NOM DE LA NOSTRA CLASSE, QUE ENGUANY ESTÀ RELACIONAT AMB EL PROJECTE UNESCO DE L’ESCOLA: PATRIMONI.

AIXÍ  DONCS, VAM COMENÇAR A BUSCAR QUIN EDIFICI O MONUMENT PODRIA REPRESENTAR LA NOSTRA CLASSE. DESPRÉS DE MOLT PENSAR I PROPOSAR DIFERENTS OPCIONS, VAM VOTAR I D’ENTRE TOT EL QUE HAVIEM TROBAT VAM DECICIR QUE…

LA CLASSE DE P5-A SERIA LA CLASSE DEL CASTELL DE GELIDA,

I LA CLASSE DE P5-B SERIA LA CLASSE DEL CASTELL DE BALSARENY…

CHILDREN JUMPING

VISITA A LA SALA MUXART (MARTORELL)

207445_205879686099721_198101810210842_665619_6550036_n

VISITA SALA MUXART

UN COP ACABATS ELS TALLERS DE PLÀSTICA, VAM ANAR A VISITAR LA SALA MUXART PER VEURE L’EXPOSICIÓ PERMANENT DELS QUADRES DE L’AUTOR LOCAL JAUME MUXART I UNA DE LES SEVES DARRERES COL·LECCIONS QUE ES TROBEN EXPOSADES DE MANERA TEMPORAL. VAM PODER OBSERVAR ELS SEUS PINZELLS, LA BATA QUE FEIA SERVIR PER PINTAR, LA SEVA CADIRA, PLENA DE PINTURA…

UN COP ALLÀ VAM PODER RECONÈIXER MOLTES DE LES OBRES TREBALLADES ALS TALLERS (PAPALLONES, RETRATS I AUTORETRATS, MUSSOLS, QUADRES AL·LUCINANTS, …)

 

SORTIDA AL ZOO DE BARCELONA

zoo-bcnEL 23 DE MARÇ VAM ANAR AL ZOO DE BARCELONA A OBSERVAR ELS ANIMALS SALVATGES, CENTRANT-NOS EN ELS GORIL·LES I ELS COCODRILS, QUE VAM ESCOLLIR COM A NOM DE LES NOSTRES CLASSES.

VA SER UN DIA MOLT DIVERTIT I ENS HO VAM PASSAR MOLT BE!!! SI CLIQUEU LA FOTO HO PODREU VEURE…

PASSEJADA PEL BARRI

dibuix-barriAprofitant que hem començat una nova unitat didàctica (“Per què tenen nom els carrers?”), avui dilluns 6 de febrer hem sortir a conèixer el recorregut que farem a la rua de Carnaval. L’objectiu de la sortida ha estat observar els trets característics del barri que ens envolta. Així  doncs, ens hem fixat en el nom dels carrers, les botigues, els diferents tipus de contenidors, les diferents senyals de trànsit, etc.

Tot aquest recull de fotografies i vivències les farem servir per treballar a la classe.

 

 

 

UN DIA AL PARC CANALS I NUBIOLA DE SANT ESTEVE DE SESROVIRES

Amb l’arribada de la tardor observem els canvis que es produeixen al nostre voltant. A alguns arbres li cauen les fulles, a d’altres li canvien de color (groc, verd, vermell, marró… ). Ens agrada molt explorar, tocar, observar, … i allà al parc vam poder gaudir d’una passejada , acompanyats del cocodril Nil i del Goril·la Maguilla, les nostres mascotes. Vam aprofitar per recollir fulles, branquetes, aglans, pedres,… entre d’altres.

Amb tot el  material vam poder organitzar uns tallers:

vam pintar pedres, vam fer collarets amb fulles, collage amb pedres, fulles i branques, dibuix amb ceres, …

parccanalsnubiola

OBSERVEM LA NATURA…

Desprès de dinar vam aprofitar per jugar al parc una estona, cantar, ballar ,…  va ser un dia GENIAL!!!