Visitem i coneixem la Biblioteca Municipal

Fa uns dies els nens i nenes de les classes de primer, vam anar a conèixer la Biblioteca del poble d’una forma molt divertida.

Ens han explicat el seu funcionament i hem realitzat activitats molt divertides. Hem hagut de buscar uns petits dimonis de colors, per tal d’esbrinar missatges ocults i així aprendre com trobar un llibre i el seu autor i il·lustrador.

https://photos.app.goo.gl/ArYAQiSYNOoJD1642

Visitem el CRAM

Les classes de la Pedrera i el Parc Güell hem anat al CRAM, Centre de Recuperació d’Animals Marins.

En arribar al Prat de Llobregat hem gaudit d’una estona d’aigua i jocs a la sorra que han servit d’escalfament per l’estiu que ja s’acosta. Un cop esmorzats ha tocat fer la visita on han fet un taller molt dinàmic que ens ha encantat, i també una visita a les tortugues marines en les diferents fases de recuperació per poder tornar a la natura.

Per acabar, una mica més de platja i jocs al parc infantil per acabar de tancar una fantàstica sortida.

Compartim amb vosaltres totes les fotos que hem fet al següent enllaç:

https://photos.app.goo.gl/xZfp1SKLAQ9HUd5D3

Excursió a La Pedrera

Al març els nens i nenes de 1r vam anar d’excursió a la Pedrera. Hem començat el projecte de Gaudí, que està relacionat amb el nom de les nostres classes: La Pedrera (1rA), El Park Güell (1rB).

Després d’investigar i aprendre moltes coses d’Antoni Gaudí, aquesta excursió ens ha ajudat a entendre-ho millor i ens ha agradat molt conèixer una de les seves obres!

https://photos.app.goo.gl/DuuNSgf3PhjNSmJp1

A Valors treballem l’emoció de l’Amor

Hem parlat de les diferents maneres d’estimar-nos. L’amor de la família, dels amics, de gent especial…

Hem llegit un conte molt maco titulat “No saps com t’estimo”. A partir d’aquest conte, on una mare conilleta i la seva filla s’expliquem com s’estimen. Els vostres fills i filles han dit coses tan boniques com:

“Estimo a la meva mare d’aquí al cel”, “Estimo a la meva família fins al Marroc”, “Estimo al meu pare fins als Aliens”, “estimo als meus pares com dos voltes a la Terra”…

https://photos.app.goo.gl/IBbgm6oJa6DhguqP2