Excursió a La Pedrera

Al març els nens i nenes de 1r vam anar d’excursió a la Pedrera. Hem començat el projecte de Gaudí, que està relacionat amb el nom de les nostres classes: La Pedrera (1rA), El Park Güell (1rB).

Després d’investigar i aprendre moltes coses d’Antoni Gaudí, aquesta excursió ens ha ajudat a entendre-ho millor i ens ha agradat molt conèixer una de les seves obres!

https://photos.app.goo.gl/DuuNSgf3PhjNSmJp1

A Valors treballem l’emoció de l’Amor

Hem parlat de les diferents maneres d’estimar-nos. L’amor de la família, dels amics, de gent especial…

Hem llegit un conte molt maco titulat “No saps com t’estimo”. A partir d’aquest conte, on una mare conilleta i la seva filla s’expliquem com s’estimen. Els vostres fills i filles han dit coses tan boniques com:

“Estimo a la meva mare d’aquí al cel”, “Estimo a la meva família fins al Marroc”, “Estimo al meu pare fins als Aliens”, “estimo als meus pares com dos voltes a la Terra”…

https://photos.app.goo.gl/IBbgm6oJa6DhguqP2

 

ANEM A L’ENRAJOLADA

El passat 25 d’abril i el 12 de maig els nens i nenes de P5A i P5B vam anar al Museu de l’Enrajolada. Allà vam fer una activitat sobre la Festa Major. Ens van explicar un conte, vam ballar sardanes, ball de bastons, ball de gala, vam fer un cercavila amb els gegants i per acabar la festa també vam fer “Focs artificials”

Aquí podeu veure algunes imatges dels nens i nenes de P5A

Aqui teniu les imatges dels nens i nenes de P5-B

SETMANA DE SANT JORDI

HEM FET DIFERENTS ACTIVITATS AL LLARG DE LA SETMANA DE SANT JORDI: DIBUIX AMB TINTA DE LA LLEGENDA, ROSES, HEM ANAT A VEURE LES PARADES DELS NENS DE 6È I HEM GAUDIT DELS JOCS FLORALS. AQUI PODEU VEURE ALGUNES IMATGES D’AQUESTA SETMANA.

CLASSE DE LES ESTRELLES DE MAR.

CLASSE DELS POPS.

ANEM A LA BIBLIOTECA

El dia 20 d’abril la Raquel, mare del Marc de P5A va venir a l’escola i ens va llegir un conte que al Marc li agrada molt: Víctor i