CULMINACIÓ DEL PROJECTE DE LES COOPERATIVES DE 5è A LA FIRA DE PRIMAVERA DE MARTORELL

El passat cap de setmana, 26 I 27 d’Abril, les dues cooperatives de 5è “Mil i una creacions” i “Pro-Eco” van posar a la venda els seus productes a la Fira de Primavera de Martorell.

Aquesta va ser la culminació del treball portat a terme per les dues classes de 5è en el marc del projecte “CULTURA EMPRENEDORA A L’ESCOLA” promogut per la Diputació de Barcelona i gestionat per l’Ajuntament a través de les regidories de Promoció Econòmica i d’Ensenyament.

Els nens i nenes d’ambdues cooperatives es van repartir en torns, per poder cobrir de forma adequada la venda dels seus productes a les parades que tenien a la Fira. Van estar dissabte i diumenge al matí i també a la tarda,

Va ser tot un èxit! Semblaven venedors professionals, plens d’entusiasme i ganes de vendre tots els seus  productes De fet, quasi no en va quedar cap!

Per les parades dels nostres petits emprenedors van passar moltes persones, entre altres el president de la Diputació i alcalde de Martorell, Salvador Esteve, el diputat de Promoció Econòmica i Ocupació, Joan Roca, i diferents regidors del municipi i tècnics de l’Ajuntament, alguns dels quals han col.laborat molt directament en aquest projecte.

ARTICLE PUBLICAT A LA WEB DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA “COMPROMESOS AMB L’EDUCACIÓ”

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *