Dues alumnes de l’escola participen del Dia Internacional de la Poesia

El passat divendres dia 21 de març les alumnes Laura Ortega i Drizzle Terraza van participar de l’acte organitzat per l’Ajuntament de Martorell per celebrar el Dia Internacional de la Poesia. 15 poetes de Martorell de diferents edats van recitar obres de producció pròpia, referents a temàtiques molt variades: l’amor i el desamor, la mort, d’altres sentiments humans o la cultura. Pel presentador de l’acte, Josep Díaz, “ha estat una bona manera de promocionar la poesia a casa, fent que els mateixos autors llegeixin un parell de poemes creats per ells”.

 

La Laura va llegir el Poema “T’estimo” i la Drizzle “Els Colors”.  Us els deixem per si els voleu llegir.

 

Dia internacional de la Poesia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *