Documents importants per al proper curs

Ja teniu a la vostra disposició els enllaços als documents següents:

DEURES D’ESTIU DELS ALUMNES QUE PASSEN DE 6è A LA ESO. A la Dreta trobareu els enllaços als deures d’estiu que han de realitzar els alumnes que aquest passat curs han realitzat sisè i que el curs vinent entraran a un dels instituts de Martorell. Recordeu que aquests documents s’han d’imprimir, realitzar i portar-los a l’institut el primer dia de classe.

LLISTAT DE LLIBRES DE PRIMÀRIA PER AL CURS 2013/2014. A l’apartat EL CENTRE trobareu un enllaç al llistat de llibres de 1r a 6è que es necessiten per al curs vinent. Atenció, hi ha alumnes que tenen alguna adaptació respecte a la resta. Aquests hauran rebut el llistat de llibres per part de la mestra el dia de l’entrega de notes.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *