VISITA DELS PATGES A L’ESCOLA – Curs 2017-18

El dimecres 20 de desembre vam rebre la visita dels Patges a la nostra escola. Els nens i les nenes d’Educació Infantil i de Cicle Inicial els esperaven a les portes de l’escola molt emocionats. Van escoltar atentament les paraules del Patge. Després van anar al vestíbul d’Infantil per rebre les cartes  i van donar els regals. I per acabar van anar al vestíbul de Primària per recollir les cartes de 1r, 2n i 3r, escoltar el poema de Nadal de cada curs i repartir els regals de cada classe.

Moltes gràcies Patges !!

 

Aquest article ha estat publicat en ACTIVITATS ESCOLA, CICLE INICIAL, CICLE MITJÀ, EDUCACIÓ INFANTIL, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *