FESTA DE L’ESCOLA, 27 de maig de 2017, 50 ANYS AMB VOSALTRES!

Ens hem reservat aquest article per acabar el curs escolar 2016/2017.

El dissabte 27 de maig de 2017, dins els actes del cinquantenari, es va celebrar la FESTA DE L’ESCOLA tal com es feia antigament. Vam poder gaudir d’esports, jocs gegants, sardanes, música, la CANÇÓ DE L’ESCOLA interpretada pels alumnes i un bon dinar amb sobretaula. Aquí us deixem les imatges i el vídeo.

Volem agrair a tothom que ha fet possible, no només aquest acte, sinó tots els de la celebració dels 50 anys de l’escola Joan de Margarit. GRÀCIES ALS QUE HEU COL·LABORAT, ORGANITZAT i/o PARTICIPAT EN ALGUN DELS ACTES. Junts hem aconseguit que fos un any màgic!

Festa de l'escola 27/05/2017 50 anys amb vosaltres

Festa de l’escola 27/05/2017
50 anys amb vosaltres

Aquest article ha estat publicat en AMPA, CICLE INICIAL, CICLE MITJÀ, CICLE SUPERIOR, EDUCACIÓ INFANTIL, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *