4t realitza el 12è SECRETS D’ESCOLA

El divendres 12 de maig de 2017 es va realitzar el DOTZÈ programa radiofònic SECRETS D’ESCOLA del curs, que es va emetre en directe per RÀDIO BISBAL 107.4 FM i que es va poder tornar a escoltar en diferit el diumenge 14 a la mateixa hora (11:30 matí).

A continuació us mostrem les imatges dels locutors i locutores (NAOMI IZAGUIRRE, ACHRAF EL HARRAK, GINA PLAJA i YAHYA DARFOUFI) i us deixem l’enllaç del programa perquè el torneu a escoltar tantes vegades com en tingueu ganes (CLIQUEU EL LOGO PER ESCOLTAR-LO).

logo secrets

Per cert, agraïm a la classe de 1rB la seva col·laboració en aquest DOTZÈ SECRETS D’ESCOLA!!

12è secrets escola 2016/2017

Aquest article ha estat publicat en ACTIVITATS ESCOLA, CICLE MITJÀ. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *