FRUTILAND…a 2n

Els alumnes de 2n hem emprès un viatge a l’illa de Frutiland. Un parell d’exploradors ens han demanat ajuda per trobar l’elixir de la “bona salut”.
Hem après que cal menjar fruita i verdura cada dia i que, només de tant en tant, hem de menjar aliments que contenen sucres, com per exemple refrescos, llaminadures, caramels,…
Hem de beure entre 1 i 2 litres d’aigua al dia! Això són uns 8 o 10 gots d’aigua.
Després de passar 3 proves…d’olfacte, de gust i d’enginy… hem aconseguit trobar l’elixir de l’illa de Frutiland i ara ens encanta la fruita i la verdura!

FRUTILAND

LECTURA I NATURA

Seguint amb l’Abril Cultural,la tarda del dimarts 26 d’abril l’alumnat va realitzar una activitat molt maca. Aquests van anar a llegir a diferents racons de l’escola i del nostre poble, i van poder gaudir,alhora, de la lectura i la natura.

P1200035

Al següent enllaç es poden veure les fotos de les nenes i els nens d’Infantil.
Lectura i Natura (P3, P4 i P5)

BEATBOXING

El passat dilluns l’ex alumne Carles Juvés va fer un taller als nostres alumnes de Beatboxing.Tots es van sorprendre davant d’aquest fantàstic beatboxer. Alguns alumnes es van atrevir a mostrar les seves habilitats en aquest terreny.
Gràcies Carles, t’esperem prompte!!
P1190801

Beatboxing

RECICLA-MÒBIL

El RECICLA-MÒBIL ja està a La Granada!
Aquesta setmana el recicla-mòbil el tindrem a l’escola per a que els nostres alumnes aprenguin quins productes i objectes van a cada contenidor.
A partir de la setmana vinent, trobareu el Recicla-Mòbil per diferents llocs del poble.
P1190999

Recicla-Mòbil

CONCURS LITERARI JOSEP MARIA FONT

Avui hem pogut gaudir d’ una xerrada de la família Font: Carme, Agustí i Maria Teresa.
Ens han explicat la vida del poeta granadenc Josep Maria Font, així com també ens han recitat alguns dels seus poemes.

Moltíssimes gràcies.

P1190698

Xerrada família Font

Colònies Infantil

Els nens i nenes d’educació infantil hem anat de colònies a la casa “l’Illot Gran”, situada a Font-Rubí, els dies 7 i 8 d’abril de 2016. El gegant Ferran ,que és un despistat, ens esperava per omplir de màgia i aventures aquests dies tan especials! Tots junts hem descobert el medi natural del Penedès i hem fet moltes activitats engrescadores.

P1190544

Fotos colònies infantil

CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA

Aquí us adjuntem l’enllaç on podreu veure el XXII Certamen de lectura en veu alta que es va celebrar el passat dia 30 de març a l’Auditori Municipal de Vilafranca del Penedès i on van participar els alumnes Jana Ventura de 4t de primària i Pau Colomer de 6è de primària.