Tanquem el bloc

Famílies!
Ara sí, donem per tancat el bloc del curs 2010-2011. Esperem que us hagi agradat i hàgiu gaudit de cadascuna de les notícies que hem penjat al llarg d’aquests mesos. Només ens queda dir-vos…
bon-estiu1

Euromania

Hem preparat aquest vídeo per explicar com ha anat el pilotatge d’aquest projecte europeu d’intercomprensió lingüística. Valorem molt positivament aquesta experiència i esperem continuar treballant perquè el nostre alumnat millorin en el coneixement relació i comprensió de les llengües romàniques.

“A byciclette”

A partir de la cançó d’ Yves Montand “A byciclette” els alumnes de sisè han gravat aquest vídeo clip. Inicialment es va treballar el text i es va crear una dramatització a partir dels personatges que surten a la cançó. Tots els nois i noies de la classe van actuar amb molta alegria i imaginació. La gravació es va filmar a Camprodon, tant a l’escola com a diferents racons del poble. El nostre amic i mestre Joan Guillamet, que és el responsable del muntatge i de la gravació, ens ha ajudat en la realització d’aquesta gravació. També es va representar “A byciclette” el “Dia de les llengües” a la nostra escola. Ha estat una molt bona experiència que ens anima a continuar treballant en nous projectes. Pensem que ha estat una activitat molt motivadora que ha entusiasmat als nostres alumnes.