Coneixem el Senyor Dalí

 

Al taller d’art, els alumnes d’Educació Infantil hem conegut el Salvador Dalí.

 

Hem descobert moltes coses fascinants de la vida d’aquest pintor, com per exemple: era català, nascut a Figueres, se’l coneix com el pintor dels somnis, el seu pare era notari i volia que ell també ho fos, té una germana que es diu Anna Maria i un germà que es va morir de petit que es deia com ell, no era gaire bon estudiant, era amic de pintors que hem treballat a classe com Miró i Magritté, es va casar amb la Gala que era la seva musa i font d’inspiració, a part de pintar també va fer joies, cine… Té un museu a Figueres amb ous a la façana, a les seves obres fa molts detalls i utilitza uns colors molt brillants.

 

Després de veure moltes obres seves, hem vist símbols que es repeteixen en diferents quadres: animals amb les potes llargues, rellotges tous, ous, formigues, mosques, llagostes, cargols…

 

Per últim, hem analitzat i parlat sobre el quadre “La persistència de la memòria” i sobretot ens hem fixat amb els rellotges tous. Amb pasta de sal hem elaborat els nostres pròpis rellotges tous, mireu que bonics que ens han quedat!!

 

Aquest article ha estat publicat en Educació Infantil. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *