MULTIESPORTS OLÍMPICS

Durant aquest curs 12/13, a l’escola de Figuerola del Camp els nens i les nenes estan impregnant-se de l’esperit olímpic a través del tema del curs “Els Jocs Olímpics”. Així doncs, he aprofitat l’avinentesa per a iniciar els petits atletes en diverses disciplines olímpiques. Durant cada sessió aprenen algun aspecte sobre el món que envolta els JJOO, com per exemple les mascotes, els símbols, els esports i les seves modalitats… Per altra banda, practiquen esports que d’altra forma, difícilment, tindrien l’oportunitat de viure, com el golf. Altres esports que ja han practicat són l’atletisme en les seves tres variants (curses, llançamets i salts), el voleibol, el futbol, el bàsquet, el bàdminton, l’handbol, el rugby (en la seva versió “flag”), etc.

Una part important de la meva feina és implantar valors en els nens i les nenes a través de l’esport i educar-los en la cultura de l’esforç i el treball en equip.

Albert

Aquest article ha estat publicat en General, Multiesports. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *