LA CAMI FA DE PAGESA

El dilluns 19 d’abril va venir la Rosa a fer-nos un taller dels fruits dels arbres. Vam parlar dels arbres i els seus fruits.
La Rosa portava un cistell ple de fruites que li havia donat la Camí, que és la seva amiga que és “tremendota”. Primer ens explicava d’on sortien les fruites que era dels arbres. I les plantaven els jardiners amb un tractor que portava una cosa enganxada al darrera i que anava poc a poc per a què es plantessin.
Vam fer jocs per endevinar amb el nas, o sigui, amb l’olor o amb les mans, o sigui, tocant la fruita que era. Hi havia taronja i llimona, pera i poma.
Ens va explicar 2 contes. Un de la princesa que portava molts vestits i que es va transformar en una ceba i l’altre que el rei va veure una verdura que mai havia vist i que es volia fer una capa igual, del color lila, i al final es va fer la capa d’aquell color lila. Era l’albergínia.
Ens va agradar molt, moltísim.


Aula Bob Esponja

Aquest article ha estat publicat en Cicle Inicial. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *