MES DE LES MATEMÀTIQUES

Aquest mes de març el dediquem a treballar les matemàtiques però d’una manera més divertida i motivadora. Cada dia els infants resoldran un enigma proposat pels mestres o per altres companys. El divendres a la tarda farem un seguit de tallers on els nens i nenes barrejats per diferents edats intentaran resoldre els dubtes plantejats o participar en els jocs que hi haurà en cada taller. Es treballaran conceptes de geometria, lògica, numeració, càlcul, mesures… que ens faran raonar a tots des dels més petits als més grans. Estimularem l’autonomia de pensament i de participació. geo3.JPG geo4.JPG geo5.JPG geo12.JPG geo9.JPG geo11.JPG geo6.JPG geo10.JPG geo7.JPG

Aquest article ha estat publicat en Cicle Superior, Educació Infantil, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a MES DE LES MATEMÀTIQUES

 1. Edurne diu:

  Hola!
  Ens ho vam passar molt bé aquell dia gracies a la Cristina que no va poder venir, jejeje!
  Fins demà dew!!!!

 2. juan jose diu:

  Aquell mes ens ho vam passar molt bé perque vam fer un munt de jocs i tambè un munt de enigmes.
  Adeu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *