TEATRE A VALLS SOBRE EL CANVI CLIMÀTIC

Els alumnes de Cicle Superior hem anat al teatre a Valls a veure l’obra sobre el canvi climàtic:”Igrigor la terra s’escalfa” El protagonista de l’obra es deia Nil, i només volia jugar a l’ordinador la seva mare sempre el renyava perquè no el feia cas. De sobte se li apareixen els personatges d’un joc que estava jugant: el Drapaire, l’Igrigor, el metà i el tub. En Drapaire li va dir que havia de salvar el planeta Terra de la contaminació i el porta al fons del mar contaminat per l’Igrigor i salva a un peix que s’estava ofegant per culpa d’un plàstic. Després viatgen al desert i amb una mànega posen aigua en un oasi que estava sec i coneixen a una nena que es deia Xaquira que els hi diu que els homes tallen els arbres per a fer llenya. Xaquira els hi regala la seva flauta. En l’ultim lloc van anar al pol nord, allà van conèixer a un pingüí molt graciós que els va ensenyar el que passaria si es fonen els pols, i com que el Nil no s’havia tocar la flauta el pingüí la va tocar i la glacera es va despertar i va parlar amb l’Igrigor que abans eren parella però ara ja no ho eren.El Nil li va explicar tota la veritat sobre l’Igrigor i la glacera va ajudar al Nil i al Drapaire. Finalment ens han dit que el futur de la Terra som nosaltres, que l’hem de cuidar i respectar per a vèncer l’Igrigor (CO2), hem de reciclar, no gastar energia inecèssaria, dutxar-nos en lloc de banyar-nos… i altres coses més.

LLuís (6è cicle superior)

     teatre-a-valls1.JPG

Aquest article ha estat publicat en Cicle Superior. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a TEATRE A VALLS SOBRE EL CANVI CLIMÀTIC

  1. Edurne diu:

    Hola!!!
    L’obra de teatre va ser super “xula”.
    Durava molt però a nosaltres se’ns va fer curta…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *