Visitem un forn de pa

Aquí teniu un petit reportatge fotogràfic de la visita que les nenes i els nens de P5 i 3a vam fer a l’obrador del forn de pa de Can Casas. En Manel que és forner ens va ensenyar a fer pa, les eines, el forn…ens ho vam passar molt bé i ens ha ajudat a entendre tot allò que hem investigat sobre aquest ofici tant antic.

Moltes gràcies Manel de part de les classes de “Els Forners i les Forneres”.

Projecte: Els Forners

La classe de 3r A estem fent un projecte sobre el forners. Un dels interessos dels nens i les nenes era fer una recepta, així que, aquest divendres vam fer magdalenes.

Ara bé, com que teníem la recepta per fer-ne 20 i només en volíem 15, primer vam haver de fer una mica de matemàtiques per aconseguir les quantitats exactes.

I el resultat… unes magdalenes boníssimes!

Fem menjadores pels ocells

Fa uns dies, en Joan i l’Anna van venir a parlar dels ocells i ens van demanar si podíem fer menjadores pels ocells.

Per fer les menjadores vam fer servir: un bric de llet, pals de fusta, fil, vernís, silicona, fusta, paper de seda, retoladors. Quan la teniem feta, la vam decorar, li vam posar un pal i la vam penjar al pati de les banyeres. I els ocells, ja poden anar a menjar!

(Text de: Natalia Torres)

Tarda de jocs

Després de passar uns dies de festa en família, hem tornat a l’escola.

I com que una de les coses que més il·lusió ens fa són els jocs que ens han portat els reis i el tió, a l’escola hem compartit una tarda de jocs.