BLOC DEL CÒMIC I DE L’ANIMACIÓ

Hem creat un bloc del còmic i de l’animació!

Com ja sabeu aquest any a l’escola el tema de l’eix transversal és “El còmic i l’animació”. Volem compartir amb vosaltres el treball que els vostres fills i les vostres filles realitzaran entorn a aquest tema, per això hem creat el BLOC DEL CÒMIC I DE L’ANIMACIÓ. Mitjançant aquest podreu fer un seguiment tant del taller com d’altres activitats relacionades amb el tema, així com també participar reflexionant sobre l’educació dels infants a partir d’unes vinyetes molt divertides. Desitgem que us agradi i sobretot que participeu deixant els vostres comentaris. Per accedir-hi cliqueu l’enllaç:

Bloc còmic i animació

http://blocs.xtec.cat/tallercomic/


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *