SORTIDA A L’EUGADA DE SANT CLIMENT.

<!–[if !mso]> st1:*{behavior:url(#ieooui) } –>

AHIR, ELS NENS I LES NENES DE P4B VAM FER UNA EXCURSIÓ A L’EUGADA DE SANT CLIMENT PER TAL D’APRENDRE UNA MICA MÉS DE L’ANIMAL DE LA NOSTRA CLASSE.  EN LLUÍS ENS HA FET UN RECORREGUT PER LES INSTAL·LACIONS, I HEM VIST UN MUNT DE CAVALLS, EUGUES I FINS I TOT HEM CONEGUT UNS POLTRES ACABATS DE NÈIXER. CAL DIR QUE TOTS, PRECIOSOS.

HEM APROFITAT PER TOCAR-LOS, MESURAR-LOS I RESOLDRE ALGUNS DUBTES QUE TENÍEM.

AMB EL CALOR QUE FEIA, LA “FRESQUETA” DEL MENJADOR MENTRE ESMORZAVEN ENS HA VINGUT MOLT BÉ, ENS HA FET RECUPERAR FORCES. A LA CLASSE HEM FET CONVERSA,… I QUE QUÈ ELS HI HA AGRADAT MÉS? A ALGUNS ELS ANIMALS, ALTRES VEURE COM ELS FEIEN TRENES, D’ALTRES ANAR EN COTXE O ESMORZAR ALLÀ.

AIXÒ, SÍ, TOTS ESTAVEN D’ACORD EN QUE EL LLUÍS ÉS UN BROMISTA, I LA TACA QUE TENIEN ALGUNS CAVALLS A LA POTA NO ERA PER “HAVER FICAT LA POTA” EN UN POT DE PINTURA BLANCA. AI! A LA CLASSE DELS CAVALLS I LES EUGUES VOL ENGANYAR!!

eugues.JPG

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *