Circular Informativa n.4

Circular informativa n4
desembre 2017


43 grups de Nivell Elemental participen al Cantem el Nadal 2017

CANTEM EL NADAL 2017
A partir de dimecres, 13 de desembre, comença una nova edició de la campanya Cantem el Nadal. Es tracta d’una col·laboració amb Centres de dia, Hospitals i Residències de gent gran per la qual grups corals de l’emvic fan una petita cantada de nadales pels nostres avis i malalts. Aquestes petites intervencions es fan amb els grups de 4rt, 5è i 6è que venen en horari escolar de tres a cinc de la tarda. La resta de grups fan també la seva cantada en els horaris i espais que us indiquem.

4NE, 5NE, 6NE en horari escolar de 15h a 17h (sense assistència de pares)


P5, 1NE i 2NE PATI DE GRADES (cantades pels pares)

3NE Concert amb l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran d’Osona (recolliu invitacions a Recepció)

4NE, 5NE i 6NE externs (cantades pels pares)


Alumnes preparant el concert de l’OCVic amb la professora Cati Reus

IMPORTANT INCREMENT EN L’ASSISTÈNCIA D’ALUMNES ALS CONCERTS DE L’ATLÀNTIDA
Un dels indicadors més interessants de la bona salut de l’escola, de la bona feina del professorat i del compromís de les famílies és la participació i assistència d’alumnat a concerts i activitats musicals de l’entorn. La convivència amb L’Atlàntida és, en aquest sentit, una gran oportunitat pels nostres alumnes que aquest any ho estan aprofitant com mai gràcies també a una nova política de preus pels alumnes de l’emvic. El darrer concert de l’OCVic en va ser la darrera mostra amb l’assistència de molts alumnes, especialment de violí i Recerca, que moments abans del concert es varen trobar per preparar-lo conjuntament.


Informeu-vos amb els vostres tutors de les activitats de la setmana verda

ATENCIÓ: SETMANA VERDA DEL 18 al 22 de DESEMBRE a VIC
Us recordem que del 18 al 22 de desembre s’anul·len els horaris habituals de totes les assignatures excepte els HORARIS DE LLENGUATGE DELS GRUPS ESCOLARS. Aquesta modificació, aprovada pel Consell Escolar, es fa per poder atendre exàmens del conservatori i audicions de seguiment de 6NE.
Recordem que la setmana verda NO afecta el còmput anual de sessions lectives del curs, que és de 32 en el cas d’instrument i 30 en els grups.
Aquesta normativa no va en perjudici que alguns grups o assignatures facin activitats extraordinàries i complementàries que cada departament o professor pot organitzar informant particularment als alumnes afectats.


El dijous 21, és dia no lectiu a Catalunya

DIJOUS, 21 DE DESEMBRE DIA NO LECTIU
Us recordem que el dijous, 21 de desembre, segons les disposicions de l’actual Departament d’Ensenyament depenent del Ministerio de Educación d’Espanya, serà un dia no lectiu a Catalunya a causa de les eleccions autonòmiques que s’han convocat.


Divendres, 22 de desembre, Concert de Nadal a la Sala 2

CONCERTS FINALS
Com és habitual cada any en aquestes dates, es van succeint les diferents audicions finals de cada Aula o Departament de l’escola. Destaquem els concerts finals que afecten als grans conjunts i el concert de Nadal que clourà aquest trimestre tan singular que hem viscut.
Dijous, 14 de desembre a les 20h a l’Auditori Joaquim Maideu. Concert de Grups de Vent
Dimarts 19 de desembre a les 20h a l’Auditori Joaquim Maideu. Concert d’Orquestres
Divendres 22 de desembre a les 20h a l’Auditori Joaquim Maideu. Concert de Nadal


Reunió de la Comissió Estratègica a l’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm

PLA ESTRATÈGIC
Com bé sabeu aquest curs l’emvic i L’Atlàntida estan elaborant un nou Pla Estratègic que defineixi les grans línies d’actuació dels propers anys. Finalitzada la primera etapa d’anàlisi DAFO entre diferents agents de la comunitat educativa, completarem la fase analítica amb algunes enquestes a sectors específics. Us animem, doncs, que si rebeu alguna d’aquestes enquestes col·laboreu per tal que el treball final sigui el màxim de participatiu. Gràcies.


L’Escola de Música i Conservatori de Vic us desitja un
BON NADAL!

Aquest article ha estat publicat en Darreres Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.