Circular Informativa n.8

Circular Informativa n.8
juliol de 2017


Pròrroga en la direcció de l’emvic
Com segurament ja coneixeu pels mitjans i el nostre web, el Patronat de la Fundació L’Atlàntida, després de constatar l’absència de candidatures a la direcció de l’EMVIC va decidir prorrogar l’actual direcció en funcions a càrrec del professor Sebastià Bardolet fins al termini màxim d’un curs acadèmic. Durant aquest curs s’elaborarà el nou Pla Estratègic que regirà els propers anys. A la primavera s’obrirà una nova convocatòria que en primer terme serà interna però que en el cas que torni a quedar deserta s’obriria a professionals externs.


Els alumnes que han deixat l’emvic aquest final de curs

Graduació i comiat
Vint i dos alumnes del Conservatori de Vic s’han graduat aquest final de curs i han celebrat el concert de graduació juntament amb altres companys de l’escola de música que també acabaven el seu recorregut amb nosaltres. Els concerts varen tenir lloc els dies 15, 16, 19 i 20 de juny amb la presència de familiars, professors i amics. Al final es varen repartir els diplomes corresponents, acabant amb el típic piscolabis de cireres, llonganissa i cava. Moltes felicitats i molta sort!


Premiats Aula de Música Puig-Porret 2017

Premi Aula de Música Puig-Porret 2017
Berta Barniol, Arola Juncarol, Hudson Riboldi i Lluís Rubio han estat els guanyadors del Premi Aula de Música Puig-Porret 2017. Juntament amb ells, l’Arnau Gubern i en Biel Tanyà han rebut també accèssits. Tots ells podran, gràcies a la Fundació Puig-Porret, accedir al mòdul lectiu de 60’ per preparar millor l’accés al Conservatori que volen fer el proper curs. Moles felicitats!


Participants a la 5a edició del Curs d’Estiu Aula de Música Puig-Porret

Curs d’Estiu Aula de Música Puig-Porret
Cinquena edició del Curs d’Estiu de l’Aula de Música Puig-Porret que s’ha celebrat entre els dies 26 i 29 de juny. Vint-i-cinc alumnes de l’emvic, però també del Conservatori de Girona, han acabat el seu curs acadèmic amb aquesta activitat extraordinària on han tingut l’ocasió de treballar amb reconeguts professors convidats i fer activitats complementàries a l’entorn del piano que les obligacions acadèmiques del curs normalment no permeten.


L’Escola Coral al concert de l’IEA Oriol Martorell

L’Escola Coral enregistra Les Veus de la Natura
Després de la bona experiència musical i humana de l’intercanvi coral amb l’IEA Oriol Martorell que va tenir lloc el mes de març, els dos centres s’han posat d’acord i aquest juliol enregistren la Cantata Les veus de la natura de Toni Miralpeix. L’enregistrament tindrà lloc a l’Aula 46 de l’emvic que els tècnics han considerat excel·lent per fer un enregistrament d’aquestes característiques. Esperem el resultat i poder-ho escoltar ben aviat.


Consulta horaris 2017 – 2018
Fins el 15 de juliol, per consultar els horaris del Curs 2017 – 2018 heu d’anar a l’icona preinscripció i, un cop a la pàgina, obrir el document resguard de preinscripció que apareix a sobre les dades acadèmiques. A partir del dia 15 es procedirà al tancament del curs 2016-2017 i ja apareixerà directament el curs 2017-2018 on trobareu les vostres dades i horaris.


Informes d’avaluació
Podeu consultar els Informes d’Avaluació a partir del dia 6 de juliol clicant l’icona corresponent. Recordeu que els models poden ser diferents segons l’assignatura i el nivell però que tots mantenen una mateixa estructura amb valoració d’apartats tècnics, actitud, qualificació global i comentaris oberts per part del professor. Un cop tancat el curs 2016-2017 i obert el curs 2017-2018 podreu seguir visualitzant l’històric dels vostres informes.


Enquesta de satisfacció
Abans de tancar el curs passarem per mail l’enquesta de satisfacció que venim fent des de fa dos anys. Hem recollit i incorporat suggeriments del format que ens han anat arribant. Recordeu que mentre no es contesti es fan quatre enviaments automàtics que queden desactivats en el moment que es respon l’enquesta. No cal dir que l’enquesta és totalment anònima i us convidem a respondre-la per ajudar-nos millorar el nostre servei.


Dia de fer l’horari d’instrument
Us recordem que abans de tancar el curs cal acordar els horaris d’instrument amb el vostre professor tutor. Més enllà que alguns professors puguin fer una gestió més personal i directe amb les famílies en els dies previs, tenim marcats els dies de reunió amb cada professor per tancar els horaris d’instrument del proper curs. És important que hi assistiu o que delegueu algú de confiança.

  • dimarts, 11 de juliol a les 19.00h Música Moderna i Vent
  • dimecres, 12 de juliol a les 19.00h Corda i Guitarra
  • dijous, 13 de juliol a les 19.00h Piano, Cant, Percussió i Orgue

Inici del curs el 18 de setembre
Aquest any el curs lectiu a Vic comença el 18 de setembre, una setmana més tard que l’ensenyament obligatori. Hi ha dues raons que varen fer decidir el Consell Escolar a aprovar aquesta mesura. La principal és poder atendre la sol·licitud d’espais que l’ajuntament, i concretament el Mercat de Música Viva, ha fet a la Fundació per tal de concentrar l’activitat principal del Mercat de Música a l’Atlàntida i també a l’emvic. Aquesta ocupació fa inviable l’activitat lectiva durant tota la setmana. L’altra raó són les disposicions del Departament d’Ensenyament que ja preveuen l’arrencada dels ensenyaments de règim especial durant la setmana del 18 de setembre. Això no obstant, no va en perjudici de les 32 sessions lectives d’instrument o les 30 setmanes hàbils de les assignatures grupals, que figuren en el compromís educatiu i que estan perfectament garantides en el calendari escolar previst.


 MOLT BONES VACANCES!

PROPERA CIRCULAR AL SETEMBRE

Aquest article ha estat publicat en Darreres Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.