El Patronat prorroga un curs la direcció actual de l’emvic a l’espera del nou Pla Estratègic

El Patronat de la Fundació L’Atlàntida reunit el divendres 16 de juny de 2017 a les 6 de la tarda ha resolt el procés de selecció del director/a de l’Escola de Música i Conservatori de Vic en els termes següents:

Després de constatar l’absència de candidatures a la direcció de l’EMVIC i un cop fetes les valoracions d’aquesta situació a partir de les aportacions de la comissió de selecció* i del consell escolar** de l’EMVIC, el Patronat de la Fundació L’Atlàntida pren la decisió per unanimitat de prorrogar la direcció en funcions a càrrec del professor Sebastià Bardolet i Mayola fins al termini màxim d’un curs acadèmic i amb l’objectiu de procedir a l’elaboració d’un pla estratègic, que tal com indica el contracte-programa, haurà d’abordar, entre d’altres qüestions fonamentals, la revisió de l’estructura orgànica d’acord amb la magnitud i la complexitat del model de centre.

Podeu llegir tot el comunicat

Aquest article ha estat publicat en Darreres Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.