Comença el cicle Joves Intèrprets 2017

Aquesta setmana tindrà lloc una nova edició del cicle Joves Intèrprets. Es tracta d’una proposta per tal que alumnes de diferents especialitats que han destacat pel seu nivell i dedicació puguin disposar d’un espai més ampli que les audicions habituals de l’escola i siguin protagonistes d’un concert que s’acosta molt a un format professional. El cicle comença dilluns amb els violinistes JOFRE BARDOLET i MARIA ERRA i el cantant POL BLANCAFORT, dimarts tindrem el trombonista ARNAU DE PAZ i el clarinetista MARTÍ MITJAVILA i finalment dimecres actuarà el pianista PAU VENDRELL que estarà acompanyat dels també pianistes del Conservatori del Liceu Jordi Badia i Miquel Gusi. Tots els concerts son gratuïts i començaran a les 20h a l’Auditori Joan Anglada. Moltes felicitats a tots els participants!

Aquest article ha estat publicat en Darreres Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.