Joana Espar, Maria Espuny, Júlia Erra i Gemma Dalmau premiades al Concurs de Cambra de l’em de Barcelona

Joana Espar, Maria Espuny, Júlia Kuljus, Júlia Erra i Gemma Dalmau, protagonistes de la IX edició del Concurs de Cambra de Barcelona

Les alumnes del conservatori de Vic JOANA ESPAR, violí i MARIA ESPUNY, piano juntament amb la violoncel·lista Júlia Kuljusel han guanyat el 1r Premi de la seva categoria al Concurs de Música de Cambra de l’Escola de Música de Barcelona, un dels més veterans que es celebra actualment al país. Així mateix JÚLIA ERRA i GEMMA DALMAU, també alumnes del conservatori de Vic, s’han endut el segon premi de la categoria junior. Un èxit personal que fem nostre i pel qual les felicitem a elles, als seus pares i a la Núria Ayats, en Joan Ribé i en Daniel Oliu, els seus professors a l’emvic.

Aquest article ha estat publicat en Darreres Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.