Montse Catllà nova directora general de L’Atlàntida

La nova directora general de l’Atlàntida Montse Catllà Dot

Montse Catllà i Dot ha estat nomenada pel Patronat de la Fundació L’Atlàntida nova directora general de l’entitat en substitució de Lluís Vila d’Abadal. El nomenament s’ha produït després d’un concurs de selecció que s’havia convocat a finals d’octubre. Montse Catllà ha estat la directora de l’Escola de Música i Conservatori de Vic en els darrers deu anys i ha dut a terme una important tasca de consolidació d’un projecte educatiu que s’ha convertit en referència en el món educatiu musical. Professora superior de piano i llicenciada en Art formava part en l’actualitat de la Junta de l’Associació de Conservatoris de Catalunya així com de la comissió que ha desenvolupat el contracte programa que regirà en els propers anys la relació entre l’ajuntament i la Fundació i que s’aprovarà en les properes setmanes. Moltes felicitats i molta sort en aquesta nova etapa!

Aquest article ha estat publicat en Darreres Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.